打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 巨商倒閉最大原因大家認為是什麼?誰應該負上最大責任?

港巨倒閉元兇:
外掛就一定有份,

但係黑橘責任係最大,
有外掛唔理,
又冇心搞好隻遊戲,
一味諗住賺錢賺錢賺錢,
唉....
回復 支持 反對

我反而覺得係爛橙

正如上面有人講
隻隻game都有掛
掛佬有責任 但做代理既唔捉責任都好大

除左外掛之外
冇活動 淨係識出袋呃錢 更新慢
全部都係死罪

除左死ser可以當係巨商特色之外:lol:
回復 支持 反對

回復 8# hktwf

我見到最多外掛都係香港人用大陸仔用架都唔夠我地香港多-,-人地大陸仔整外掛賣姐
回復 支持 反對

兩邊都有責任,外掛佬搞到巨商D野貴,D人寧用外掛搵錢都唔買點,
橙個邊只係識搵錢,對外掛一尾得過講字,自己玩自己公司,

人地韓國佬有外掛即封IP,日本仔比大房舉報權,,,,香港-- 咩都沒,只係識叫人打電話同EMAIL
回復 支持 反對

回復  hktwf

我見到最多外掛都係香港人用大陸仔用架都唔夠我地香港多-,-人地大陸仔整外掛賣姐 ...
chipanff 發表於 31-5-2015 17:20

你睇下蝗蟲有咩習性 每到之處必定造成無可挽救既局面
慢慢蝗蟲變成一個形容詞 特指行為模式類似蝗蟲呢種昆蟲既人類;P
我並無戴有色眼鏡睇人

所以有一點需要注意既係
不論邊個地區既人 只要佢乎合條件 佢都係蝗蟲
回復 支持 反對

回復 10# YoGil

台服一樣多外掛........佢係會封AC 但係封戈陣外掛已經轉走晒D野啦
回復 支持 反對

回復 15# hktwf

都係香港人大量收子彈令外掛有利可圖

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

最大既原因就係玩家本身,明知隻GAME有外掛唔團結罷玩逼人做野,仲話咩反外掛買點唔買外掛裝,一邊反外掛一邊養黑橙唔做野,如果玩家團結一齊唔買點而黑橙個邊仲俾緊代理錢,你話佢會唔會做野?
回復 支持 反對

成日話外掛危害,我想講,個源頭係直接買賣GAME錢。整外掛果D人就係為左賺錢,如果賺唔到錢,邊個去研究外掛。就算係個人興趣鍾意哩個GAME整D外掛出黎,都系自己玩危害唔大。宜家個個直接去收子彈,根本冇人買商城野,橙仔自然賺唔到錢。殺雞取卵,最後就係個GAME玩完。
回復 支持 反對