收起左側

[綜合討論] sd冇了 所以我決定

SD就快汁 所以我再次決定...........................................................
公開多一次....... ...
ken88623 發表於 31-5-2015 16:07

彈左唔計輸 我又貼贏你單挑圖 [img][/img]

解釋 xp獨立等如00jj  因為用相同樂古ac ken88623 po兩個sd ac ge野
[img][/img]

圖片自己放大佢 :(
回復 支持 反對

你就同SD一齊消失啦:lol:
回復 支持 反對

唔會  因為我係人類 sd係遊戲 sd會因開發商所有獲利考慮後會汁 但人類因遺傳約八十幾年而死亡
回復 支持 反對

回復  akb4876

你由得佢la,可憐下佢,佢除左派膠之外係冇生存意義,反正佢得番61日可以派,自己又 ...
虎珀 發表於 31-5-2015 16:41

話我贏左堆垃圾  你係冇品人  話哂所有輸比我ge玩家係垃圾 bad
回復 支持 反對

回復 14# 大家哥05

唔?我有講錯?你唔係咁諗?我話係「堆」唔係「晒」,唔好扭曲我意思。係你所謂果堆相入面,極其量我,係「我」認為怪盜基德、uioprt、0okit19o0、雪白劍玲、嵐芽係勁之外我搵唔到重有邊個勁,係全SD咁多人,成上萬個人你俾我睇到ge只係贏左呢幾個勁同埋出名,所以?
   就算點冇品都好過你,起碼唔會好似你咁對戰彈GAME,冇遊戲精神。

btw我知我咁講我得罪好多人,SOR Orz
回復 支持 反對

回復  大家哥05

唔?我有講錯?你唔係咁諗?我話係「堆」唔係「晒」,唔好扭曲我意思。係你所謂果堆相 ...
虎珀 發表於 31-5-2015 17:34

見你道歉 證明你知錯就好了
回復 支持 反對

回復 16# 大家哥05

唔?我係對你道歉咩?我係指我話得我講得果幾個係勁但冇指其他人係勁呢句道歉,對其他人道歉,唔包括非人類物種,e.g.狗
回復 支持 反對

btw我知我咁講我得罪好多人,SOR Orz
虎珀 發表於 31-5-2015 17:34

最大件事係你得罪左最唔知錯, 死不悔改又自大的大家哥...
畀人不停Ban Account但又死要面開無限個分身繼續噏廢話
回復 支持 反對

回復 18# mikeyboy

佢不嬲玩精神分裂,開幾個AC係自己個post回覆自己
回復 支持 反對

回復  大家哥05

唔?我係對你道歉咩?我係指我話得我講得果幾個係勁但冇指其他人係勁呢句道歉,對其他 ...
虎珀 發表於 31-5-2015 18:08

我有話你對我道歉咩 我話見你知錯會道歉就好了ja
回復 支持 反對