打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] sd冇了 所以我決定

如今這又再算是什麼
[img][/img]
我是否又再次非他不嫁

唔通我lag又同你地講咩   唔同我勁又要同你地講咩 緊係出圖證明ga啦=,= 你好無聊   第二個喇 今次你可以點駁:(
回復 支持 反對

既然智障到要Cap圖自戀...
有種就報名上高達黃昏的榮耀啦
回復 支持 反對

你都冇留心,我都講左圖片冇能力證明你係勁
一個人自己最冇資格話自己係勁,係唔係勁係要人地評論,片呢?開掛或者開工作管理員彈GAME驚俾人知自己廢:(?
回復 支持 反對

既然智障到要Cap圖自戀...
有種就報名上高達黃昏的榮耀啦
mikeyboy 發表於 1-6-2015 00:24

果日我會親身到場悄悄地睇下你班手下敗將應戰  本人表示低調
回復 支持 反對

回復 41# 大家哥05

唔,帖子4個,有咩證明唔係你自己開分身讚自己?你個強項明明係自己開分身再覆自己個post
回復 支持 反對

你都冇留心,我都講左圖片冇能力證明你係勁
一個人自己最冇資格話自己係勁,係唔係勁係要人地評論,片呢?開 ...
虎珀 發表於 1-6-2015 00:25

你又唔留心 本人一早表示左唔拍片原因啦  因為lag呀嗎  本身已經lag 你會說換電腦  但係為左就汁ge game去換電腦我又覺得唔值lor    圖片證明唔倒我勁 但有人承認我勁 係咪已經打破左你個pOiNt
回復 支持 反對

你又唔留心,我冇叫你換電腦而係搵電腦拍:( 淆去網吧?
俾你打破point又點話?你放左成堆相,由開服玩到衣家有幾多人讚你?
回復 支持 反對

回復  大家哥05

唔,帖子4個,有咩證明唔係你自己開分身讚自己?你個強項明明係自己開分身再覆自己個 ...
虎珀 發表於 1-6-2015 00:28

咁呀 我試下證明啦  你睇下讚我單挑聖手果個人 樂古ac level  重有佢圖像就係佢sd 正身ac了 咁又問番你有乜證明我係開分身自己讚自己呢
回復 支持 反對

再回應billson爸爸   我都唔洗博上位  sd界有邊個唔識我姐 係試下係樂古搜尋大家哥  有九十個post倒 ...
大家哥05 發表於 1-6-2015 00:02

笑鳥,你同個uk delay友鬥sp,我出sp delay2-3s都打中你, 會唔會廢左d
仲有我個場分明讓你,見你一開始用道具我己經唔想玩,
一想就知, 正常對決 點會打到30分咁多
當時我同呀嗎吹水, 都廢事同你認真, 講真同你玩好無聊
贏左我又點, 無人會覺得你勁, 只會看到很多反對
贏左個未認真+唔識玩正義的我,就以為自己好勁, 渣渣!
你講到自己咁勁,去參加sd最後個比賽lo, 問題係你連隊友都無
sd的一生一直受人孤立, 真是可憐:dizzy:
回復 支持 反對

係,我冇能力證明,咁你有能力證明自己冇開掛對戰?
回復 支持 反對