打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 咩事!!!!?

我昨天先玩國際ser,掛左4個鐘機,玩左2個鐘左右,無啦啦彈加數要我選答案,之後無野啦,繼續玩左半個鐘,但點解一到今朝登入就咁?比人封左號?寄左email去客服,但可能因為時差問題未收到回覆
回復

你係咪企係路中心掛機
回復 支持 反對

冇呀,我死埋一邊掛機架喎~唔係當我係外掛呀?外國ser咁搞笑既,如果冇回覆我刪game算,港巨執笠想繼續(重頭玩)但台服又要台灣電話先申請得....日本ser我又唔識人....諗住玩外國ser粗粗地勉強都睇得明少少英文...佢又咁搞我= =
不過似乎外國ser物價低過日本ser,一本封印書先賣2.5億.....不過相對外國ser冇人賣神根同幻牌又真係唔係好得~
回復 支持 反對

send email GM through offical website asking the reasion why your ac is banned.
then try to explain that you were just holding without using any thrid party program.
usually they will reply within one working day.
回復 支持 反對

冇呀,我死埋一邊掛機架喎~唔係當我係外掛呀?外國ser咁搞笑既,如果冇回覆我刪game算,港巨執笠想繼續(重頭玩) ...
pkpk21pk 發表於 2015-6-11 04:34 PM

玩得國巨就係自然守返國巨既規則 正如玩日巨都係一樣

麻煩唔好用港巨既Logic去玩國巨 有D時候唔係一理通萬理用
花D時間去爬文
回復 支持 反對

應該唔關事丫~我又唔識人,要投訴的話應該係冇咩可能
回復 支持 反對

send email GM through offical website asking the reasion why your ac is banned.
then try to explain ...
Cyfloel 發表於 11-6-2015 17:25

國巨gm個email其實係咩?

官網有時有活動要send email玩...但佢又唔寫email係咩...
回復 支持 反對

我昨天先玩國際ser,掛左4個鐘機,玩左2個鐘左右,無啦啦彈加數要我選答案,之後無野啦,繼續玩左半個鐘,但點 ...
pkpk21pk 發表於 11-6-2015 15:59

我星期六日哥時冥界打打下都彈數字要我答,答完之後第2日冇事
不過真係盡量唔好長時間企街

合法企街地區,我估計只有拍賣,巿街係for擺攤

如果要行開超過5min,我建議你暫時logout

我打怪完戰連回mp食十全都驚到閃埋一邊先搞...昵度d文化同港巨真係好唔同

如果有心國巨發展最好盡量及早適應
回復 支持 反對

回復 7# 聶羅阿瑪特

佢既Send email呢
其實就係去官網>Support>Direct Inquiries
回復 支持 反對

回復  聶羅阿瑪特

佢既Send email呢
其實就係去官網>Support>Direct Inquiries
小小乂狼 發表於 12-6-2015 01:29

原來係哥度....thx
回復 支持 反對