查看: 4184|回復: 16
收起左側

[商團討論] 講到普雷威咁差

有冇諗過以前橘子代理又有幾好?
回復

即係依家梁振英同以前曾蔭權一樣姐
一個係咖哩味屎 一個係屎味咖哩
回復 支持 反對

其實講真二個都hea做。

問題係當年爛燈hea做都有一定品質保證,雖然成日死ser,但至少唔會lag機,市街出入唔會彈Game
即使死ser最長都係幾個鐘同你開返ser,連續死另計
仲要偷懶亂封AC
不過只係代理衰貪心,封書食水深,明知打壓唔到外掛仲將一些點品稀有化,貪錢貪到出汁
但即使佢係貪錢,佢新代理的Game都會做得好好睇睇,至少係新開Game頭幾個月都唔會有任何問題發生

但普雷威代理返巨商,頭幾個月就已經問題不斷,新年那排雖然server係開但基本上lag到彈戰鬥
同唔開無咩分別,市街出入會彈game,打壓唔到外掛,巨錢一個星期內可以跌5倍
暫時未見佢食水深(因為未見到福袋封書等物品出現姐)
但講真,頭幾個月已經係咁,加上台巨營運狀況也不算理想
重點係普雷威好明顯夜晚係無人,所以夜晚一死ser,外掛走哂出來都無人理,二次死ser都可以由12點死到聽朝
好難令人有信心佢可以繼續做落去,話長玩果D玩家,隻港巨有無返咁長命都成問題

所以,

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
小妍~ + 1 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

你出呢個post想表達D咩?
普雷威垃圾就係事實 唔需要拎另一舊垃圾作比較 大家都係垃圾 冇必要比較邊舊垃圾好D  就算普雷威好過橘子又點?都係一舊屎同兩舊屎既分別 '一舊屎好過兩舊屎'呢個唔係我地要接受或者體諒普雷威既理由
普雷威開得SER比人玩 確保GAME質素令人滿意就係佢既責任 同出面公司生產貨物要保持貨物質素同安全一樣 都係公司既責任 如果有難處 做唔到好質素 就一早唔好開SER比人玩
回復 支持 反對

兩個都垃圾啦...
回復 支持 反對

兩個都係咁差姐- -
回復 支持 反對

爛橙仲有樣衰就係每個更新最少等半年 十年都無一次活動 仲有日日都要維護...
普雷威就衰個ser廢

共通點就係兩個都唔理外掛
cap水兩個都係架啦
爛橙就乜都要你搶餐飽
普雷威改個名就當新活動
回復 支持 反對

水軍同水兵..
回復 支持 反對

話口未完又死過,真係.............
回復 支持 反對

都係水兵鬥水兵姐 兩間代理公司
回復 支持 反對