查看: 7826|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] SDNE - PVP報到 & 外交區 (ヾノ・ω・`)ヾノ

GAME名: LV5

OTL個名已經唔知比冰個用左

基本操作同SD冇乜分別

一樣有收刀/甩刀/MCA/反SP   不過時機同手感就有好大分別  

就算SD老玩家都要時間慢慢適應

舊機體既技能/武器/必殺全部跟番SD一樣   

不過攻擊範圍同判定就有好大差別   實際玩過就知   

射擊方面我覺我完成度已經接近舊SD  有自動lock  射擊優化都做得7788

不過近戰仍然差D  成日會錯位  期待下次更新搞好埋佢

暫時未有oc或強化  每部機平均打10場就升爆(Master)

目前我覺得最大問題係仲未有得改制  一定要你用1234

如果你係打算以SD老江湖既身份  入去SDNE蝦新手  可以收皮

實際打過幾場就知  我諗隻SDNE入面最少有3成玩家都係舊SD回流番黎

同高頻冇咩分別  

我打左成百場  算係搵番SD既5~6成水準?   但唔開廚機入場都仍然覺得有壓力

至於新手任送既機入面  我大推 黑FLAG (B)   廚到hihi

字面B機  實際萬能型S機  射程遠過光槍1.5倍  粒粒彈都同光槍一樣痛
有急降V   R變形互換  接近無限彈藥  係咁咇咇咇  而且定位係拳機  氣又長  又好格
對面閃光同能天使  連摸都摸唔到部機  直接拉射玩死  正義都要開晒雙技先追到黑FLAG
同SD果部垃圾FLAG完全係兩部機黎  我已經用上癮=]
(ps:太夜冇人開場 , 聽朝再拍片放上黎)

感想:以老玩家角度  SDNE絕對搵得番SD果種Feel              
       與其等SD屍服 SDNE港/國服  不如玩住韓服先  依家又唔洗VPN
       而且當你成功入到Game就可以無視泡菜文
       D介面操作連小學雞都識用         
       至於連線品質我覺得同以前玩SD港服冇乜分別就係      
       玩左成日都冇斷過線  又冇點Delay過 (我用香港寬頻)

結論:其實只係高清SD  但要迫你重新買過晒D機  Hi Auntie

最後遊戲上有咩問題都可以問我  例如咩機好用  點樣拎機體之類
回復

玩韓服俾人話都唔知, 所以要學下韓文旁身

새기-他妈的
바보 야 傻瓜
변태 야 变态
개자식 아 臭小子
몹쓸 녀석 可恶的家伙
씹할놈 아 该死的家伙
죽 가라 去死吧
너 죽을래? 想死吗?
너 정신병 이 야 ? 你神经病啊?
回復 支持 反對

玩韓服俾人話都唔知, 所以要學下韓文旁身

새기-他妈的
바보 야 傻瓜
변태 야 变态
개자식 아 臭小子
...
billson 發表於 8-3-2016 04:45

Hi Auntie 既泡菜文係咩

有來有往先符合禮數

回復 支持 反對

回復 3# ericlf2007
用翻港服sd常用詞,
直接打 on 9, sp9, pk, fxxk
(在韓服,這不是粗口!)

韓服很多中國人,你可以打草泥馬,卧槽,你媽B...
用eng最好, 打招呼講一聲delay no more,我在uk是這樣教鬼佬的
發揚HK獨有的本土語言文化
回復 支持 反對

收唔到槍先最麻煩
回復 支持 反對

Hi just started to play this game today

Game name : Victor97

add me and play together
回復 支持 反對

5駛VPN?:o
回復 支持 反對

87,push~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

想淘個AC玩....但有機會比人封號.....
算..等港/台服
咪9比GAMEONE代理PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
回復 支持 反對

想淘個AC玩....但有機會比人封號.....
算..等港/台服
咪9比GAMEONE代理PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ...
hkkoko 發表於 17-3-2016 01:45

講真依加bandal自己代理都唔出奇(佢手遊都自己搞)

不過就算係gameone大家咪一樣照跳火坑
回復 支持 反對