打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 入到SD2,個MOUSE點郁都好,都係咁慢,利申有測試過

話說本PU丁最近玩SD2,試咗我個MOUSE SETTING 12000DPI同1200DPI,無錯,有少少速度上既分別,但分別勁微少
之後我想甩刀,照計隻手要好快咁"右""左"先甩到,但係甩既過程,個畫面既速度同個MOUSE SPEED不成正比,係均速咁郁。勁__ONJ。
我心諗,好心佢優化下隻game,根本同windows都唔太夾,仲要某D玩家有第三方程式支援mouse,keyboard acceleration,咁咪pk囉。

回復

推薦

韓服高手-NEWTYPE
不過我睇佢以前SD1的片,軍階同實力並不是特別出眾
https://www.youtube.com/channel/UCYgCPz9RJUpV5D3fZ25p5ig/videos
回復 支持 1 反對 0

回復 支持 反對

其實始終係兩隻GAME, 打法上係有5同
D人話係SD2甩刀冇用, 因為MCA悟到。
我打渣古GE時候, 發現SD2甩刀係可以MCA, 但悟係SD1個種甩法
我未試過實戰, 因為個CPU悟夠勁, 打PVP GE時候LAG, 所以仲有待證明。
有部份 SD1 嘅技術係可以融合落去, 但大部份係要自己發掘
SD2其實可以玩得好靈活, 宜家大部份人仲未揾到當中GE技術。
回復 支持 反對

挽刀味挽果
回復 支持 反對