打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 巨商!離題

宜家有好多金主個陣3帥都基本夠用囉,其它哥D都係怪獸/天王

將帥變左窮人/輔助用途...不過冇計,因為將帥唔駛錢都合到...
回復 支持 反對

樓主意見/想法 直得參考 但最終權利 唔係你手 講都冇用 廠商開發公司話事
回復 支持 反對

傻架咩
樓下高手求遊戲發展史
由RTS改變到MOBA
回復 支持 反對

巨商不嬲都強調單機.. 個組隊系統由廢柴系統到依家組隊吸經.. 組隊真正作用根本無發揮過
回復 支持 反對

樓主 講野之前要用左個腦先
話你窮好,定話你冇腦好= ="
你窮,都唔好講俾人聽
你係唔做野,但又想有得益果種人啦

遊戲商做緊係一門生意
一隻GAME唔出D野黎賺錢
咁隻GAME D支出(SER/人工/版權費)邊個出?
定係你覺得官方係理所當然蝕錢都要提供一隻免費GAME俾你玩

如果個個玩家都好似你咁,隻GAME出一個月已經要執
回復 支持 反對

你話人地黎黎去去都係用果啲兵...
其實你都可以合冷門將帥姐又無話合左唔得
回復 支持 反對

窮?二,三萬hkd我仲比得起!我講既係成隻game個遊戲性!平衡性!娛樂性!孫子,入書,無想唔駛要錢咩?當你食11本孫子你一個人都控唔哂十一隻兵喇!問題係佢用5神獸打倒30幾隻將帥  (計2轉),現在再用4天王打倒5神獸,下次乜乜打到4天王!ps既game大家應該都玩過!玩洛克人都要跳來跳去避彈喇!如果你可以企定定個boss打你幾百下你都唔死,你一個bb彈就打死boss,comeon!呢個係咩遊戲!?天下無雙果然利害!
回復 支持 反對

如果真係要出天王可以將每個國家將帥加封書轉天王!五國三十隻將帥!仲唔發!就算人無錢轉天王,至少有個隻2轉帥先有!比人有少少希望!呢d先叫搵錢!
回復 支持 反對

kimlee 發表於 19-12-2016 08:45
如果真係要出天王可以將每個國家將帥加封書轉天王!五國三十隻將帥!仲唔發!就算人無錢轉天王,至少有個隻 ...

其實2轉都有仲係到衡都仲有,主要外掛同現金交易破壞左好多野,
第1:沒左前期新手玩家開頭的將帥,雖然課金都可以跳過,依因為外掛250和巨錢和官方有心配合外掛的225裝
第2:新手發覺唔課金跟本同人差好遠,打任品永遠追唔上外掛刷出來巨錢通漲,今個月74既孫子下個月就90幾E,你叫新手如何0$起家?
由於依兩點.你所講既平衡性未沒晒,不過唔會出現係香港同台灣既GAME到,因為香港同台灣既GAME多數係代理,同埋唔封外掛
..如果沒外掛情況下200兵又貴我相信小課玩家都要一D前期帥來起手唔係一野跳到咁遠
其實大家都知咁破壞平衡都係玩家造成,因為大家接受外掛既存在同埋快速達成
依家代理配合你地又唔開心,大家睇下韓巨點解咁趕盡外掛就知因為韓家玩家唔會接受外掛既存在,有外掛唔趕盡殺絕我諗韓巨汁左
本人係唔支持外掛,只係覺得你地又接受外掛又唔想有外掛既存在矛盾
回復 支持 反對

何必認真 玩下爽過開心過就OK了
回復 支持 反對