收起左側

[綜合討論] 醒覺3轉...低唔低玩?

感覺個20個英雄石...成本好貴...

但3轉拍唔拍得上神獸?
回復

我淨係得祖3同申3,其他師等第二個答你啦

祖3  打怪無力又慢,係開生死決會硬少少同谷戰少少-->唔抵轉
申3  平民打天神將,出技快距離遠範圍大傷害高,仲送兩隻小兵引怪-->超抵轉
回復 支持 反對

遲早都要轉...如果缺錢埋遲下
回復 支持 反對

覺醒3轉
基本上已把2轉時問題  改掉

吉祥天   沒法回復過去的雄風   清怪加強左好多,好多時個風都未去到,已經扣血中
梵天丸   破解要拿冰劍。。。    估吾想超越其他
憤怒羅漢  慘不忍睹?   速食年代
羅刹     技變遠左不過技變細  連疊傷都消失
老黄忠臣  朝鮮的兒子   
雷法    朝鮮的兒子 把2轉時消耗大  變為200法

有愛就可以

回復 支持 反對

除左老黄忠臣係實用其他都係附屬品
回復 支持 反對

sam8214088 發表於 19-2-2017 21:16
除左老黄忠臣係實用其他都係附屬品

岩,真係除左依隻最抵轉其他都係垃圾,有愛先轉
不過我幾鐘意玩日本自動兵陣...玩陰加仔加版3打BOSS超快,同雷戰車差唔多速度食地王,仲可以打埋天王
回復 支持 反對

其實我覺得轉既其中一個重要因素係加抗
例如祖二變祖三
打抗+15%
法抗+5%
對於後期d抗谷到無得再谷個陣好有用
生死界靠既其中一樣野就係抗
如果hea玩,祖只係玩生死界既話係無咁抵轉
但認真要玩到後期,或者真係想玩埋地天雷既話就絕對抵轉,因為祖三飛爆雷變計體質,唔會好似祖二咁一係點力玩地天雷,一係點血玩生死界
回復 支持 反對