樓主: BleachDeath
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 建議新手不要玩台服,官方根本不做事~

無奈試試 發表於 27-6-2017 03:26
睇完D回覆
我覺得唔打擊外掛,一定有佢原因係度
可能覺得冇價值,或者根本冇辦法,或者人手唔夠

同意, 甚至我覺得外掛同gm 係私底下deal左
回復 支持 反對

破解技術 永遠強過 防守技術加啦。
回復 支持 反對

其實你想巨商冇人玩好易-,- 買2個外掛 1個多開掛1個戰鬥掛  1個月比幾百HKD渣
之後去冰肥區掛  如果GM禁都吾捉  大排人GG   我識條友 掛250神合天王都冇比人封
就知咩料  依家連封鎖名單都冇出過
回復 支持 反對

wingwing999 發表於 27-6-2017 01:08
你估組隊拉入去無紀錄呀? 你搵正身拉入去咪ban你正身囉
一個100信acc 成本好大
巨商"信用等級" 本身 ...

你咁講得...人地都可以刷紀錄,依家咁易捉GM都要你等幾日,咁樣捉沒反3-4年我諗佢地會唔夠時間做野
回復 支持 反對

外唔外掛官方有咩所謂 佢只要封書keep住賣 神獸set keep住有人抽
game錢1蚊幾多千億對佢都無影響
回復 支持 反對

arhoronald 發表於 27-6-2017 18:49
你咁講得...人地都可以刷紀錄,依家咁易捉GM都要你等幾日,咁樣捉沒反3-4年我諗佢地會唔夠時間做野  ...

我都係咁諗
SET咩100信先入王區根本不切實際
好簡單呀 你點知拉佢入去果個一定係正身?
唔比人地分身再拉個外掛分身入去王區? 咁樣已經破解左佢100信先可以入王區既方法
回復 支持 反對

淚無情 發表於 27-6-2017 04:13
愛新 玩得幾好  山貓 冇玩了。。。

仲有邊個?
好難返去舊港巨既日子
回復 支持 反對

Lkyb 發表於 27-6-2017 19:26
我都係咁諗
SET咩100信先入王區根本不切實際
好簡單呀 你點知拉佢入去果個一定係正身?

閱讀能力係咪真係咁低
個方法係解決外掛打王問題, 唔係永遠防止任何外掛入去
原因係用分身拉入去, 咁個分身都要100信啦, BAN左咪又要重新升過另一個100信分身囉
升一個100信成本太高, 外掛賺唔到錢, 咪唔入去打, 咁個問題咁解決左囉 ...
當然一個無聊人都可以無啦啦買個外掛入去打王, 但呢D人係少數丫嘛,
大部份都係外掛大量經營
回復 支持 反對

wingwing999 發表於 28-6-2017 16:11
閱讀能力係咪真係咁低
個方法係解決外掛打王問題, 唔係永遠防止任何外掛入去
原因係用分身拉入去, 咁 ...

你組織能力有問題 ?
你個方法好簡單
你點証明 個分身 同個外掛分身係有連接?
咁如果有條友唔知情下 做好心拉左個人入去 咁條友原來係玩家型外掛呢?
講之前經過大腦先唔該
你連點証明中間確確實實既關係個方法都無
第二點 當某程度上你阻到賺錢型果班 咁玩家型外掛果班呢 唔洗做野原來 ?
第三點 外掛刷出黎既錢 都可能有人繼續買咖喎 要做既野唔係應該玩家質素提升唔去買任何錢?
我係你就唔係度獻醜啦
繼續係巨商毒埋一邊會更好了
回復 支持 反對

Lkyb 發表於 28-6-2017 19:15
你組織能力有問題 ?
你個方法好簡單
你點証明 個分身 同個外掛分身係有連接?

第一點, 召喚入去既分身開外掛, 已經等同協助外掛行為
國巨做法已經係BAN左先講, 例如國巨某團內有人用外掛刷錢, 刷出黎既錢轉賣俾團友
結果係封左刷錢+買錢既個d人。
如果係台巨, 被ban果個咪同gm解釋點解無啦啦召幾個1lv開出黎既acc, 無做過其他野, 就入去開掛刷王
首先玩家申請accout個一刻就已經同意左公司既term of service, gm有權咁樣做
唔係一句證明唔到有關係就可以合理解釋協助外掛呢個指控

第二, 無人話要唔捉佢地, 純粹提出呢堆掛, 大部分係集團式經營, 一黎就一班咁黎刷, 當呢d人捉哂, 玩家型就係下一個對象

第三, 如上, 捉外掛同提升玩家質素本非互相對立, 兩樣可以一齊做。不過宜家呢個post係有人提出gm唔捉外掛, 事實的確如此,
無啦啦同人講點解唔提升質素,我都唔知點答你

第四, 維護巨商係每個愛巨商玩家應有之義, 你可以冷眼旁觀, 但無必人一直講D無建設既說話
回復 支持 反對