收起左側

[兵陣研究] 老玩家回歸少貨金,朝日台明印各地區分別有乜二轉係必轉的?!

如題

老玩家回歸,少貨金,朝日台明印各地區分別有乜二轉係必轉的?!
或者有乜僱用怪獸宜家比較流行用?

宜家朝起手,太耐無玩無update,好迷茫!

謝謝大家意見!

評分

參與人數 1樂點 +50 收起 理由
小妍~ + 50

查看全部評分

回復

單國朝 你可許3 馬弓3 權2 玩住先 如果會轉國就金2 馬弓 帶埋走
印既話天使唔錯
回復 支持 反對

sanathychan 發表於 23-8-2017 10:57
單國朝 你可許3 馬弓3 權2 玩住先 如果會轉國就金2 馬弓 帶埋走
印既話天使唔錯 ...

弱弱一問, 啲人話印象,天使,印刀 即係邊隻
回復 支持 反對

牛肉圖圖 發表於 23-8-2017 11:43
弱弱一問, 啲人話印象,天使,印刀 即係邊隻

天使=拉絲雅 =治愈师>沙維特力>拉絲雅
印刀=大刀兵
印象=那羅延天 =大刀兵>法治羅>那羅延天
回復 支持 反對

金2(法抗)巨2(打抗)必轉, 天使 好重要( 如果主角是不能補血)

燕3, 花3(解封)打天地, 陰3(解封) 次重要

如果不打算合神方向(馬天王) , 印刀將(250兵+解封+句刀220LV),

其他250MP女,加200符封冰, 250馬弓(獨鬼弓) 打天頂怪, 250斧頭(祝斧)頂怪

如果什麼主打都沒有, 250印刀兵(句刀), 250刀手冰劍雷劍(好窮, 帶升食云)
回復 支持 反對

回復 支持 反對

台巨定港巨?
花一樣的錢 在台服/港巨用的裝備差太多喔~
想洗少D錢就台巨啦 咩都平D
回復 支持 反對

申3 真心除左解任唔知有乜用. 金2 臣2 許2 好過, 臣許2 用黎出組合技用, 自己升隻40lv 兵就ok. 之後可以打食魂
回復 支持 反對