收起左側

[綜合討論] 回流巨商一問

14年最後一之玩巨商,最近玩返有D問題想問下

1. 唔小心匠人學左細工師,有咩方法可以轉葯師?

2. 依家有冇D好既跑商路線?

3. 因為玩緊韓服,想問下雙開要點做?

多謝!!!!
回復

韓服雙開 將資料copy 到第二個盤到 就得
回復 支持 反對

建議開新的人物練藥師
印象要買 一場春夢  才能初始化
(沒買過)
回復 支持 反對

cs555666777 發表於 12-4-2018 23:34
韓服雙開 將資料copy 到第二個盤到 就得

第二個盤既意思係第二個HARD DISK? 定係第二個FOLDER?
回復 支持 反對

benzcy0829 發表於 12-4-2018 20:43
第二個盤既意思係第二個HARD DISK? 定係第二個FOLDER?

前者
回復 支持 反對

1. 一場春夢   應該有玩家賣  如果無既都可以狂做印度任用印度友好度換
2. 好跑應該都有唔少人跑 大加(台北) 漢陽個D 近 又可以買定等夠鐘  
不過14年個陣應該仲係一日3次  但依家跑商1日得2次 15日同30日
回復 支持 反對

1234950 發表於 14-4-2018 01:03
1. 一場春夢   應該有玩家賣  如果無既都可以狂做印度任用印度友好度換
2. 好跑應該都有唔少人跑 大加(台北 ...

可唔可以解釋下第2點係咩意思? 買定等夠鐘?
回復 支持 反對

benzcy0829 發表於 14-4-2018 01:36
可唔可以解釋下第2點係咩意思? 買定等夠鐘?

跑商係每到指定日數就會回數量(買貨個D地方+貨  賣貨個D地方-貨  +-數睇城SIZE)
買定等夠鐘 即係買定D貨品 等到佢夠鐘就賣落個城度     
可以買定因為個兩個城都係食物 而且好多城都有大量 唔怕買多蝕錢

BTW 回數量個陣唔洗走出走入   係個店入面  到時間佢會自己變個數量
回復 支持 反對