收起左側

[影圖分享] 兵陣終於完成一半 8/11

我想知你用邊隻天王帶升,同埋打乜升?
ychych00 發表於 13-10-2017 18:32
我想知你用邊隻天王帶升,同埋打乜升?

我自己用開虎天 防冰防暈同埋打多怪都系回1次MP 加上重升個時金巨唔夠高LV 主力高血好頂D
1轉時我打一擊肥/樹 D將吸到225先轉打黑天(因為轉天照先夠抗頂)
咁1轉個時就一擊/黑天2邊走 邊到小人打邊到
到轉左2轉D抗好左 加上隻明女當左台男點 點到9000幾MP先知搞錯左 但超高回 隻金200已經夠頂黑天 又系2邊跑 邊到小人打邊到
勁啦,有神裝同勁兵陣,下次放埋片仲好啦
D名好正
kainged 發表於 12-10-2017 01:21
無知一問, 清祥2轉有咩用?

可以招怪做肉盾掛
pkwapk123 發表於 13-10-2017 21:16
我自己用開虎天 防冰防暈同埋打多怪都系回1次MP 加上重升個時金巨唔夠高LV 主力高血好頂D
1轉時我打一擊 ...

白馬/持刀羅莽/黑肥吾岩打?
有無合雀天武?吾知上左武帶升效果如何呢。。
打冰肥應該就吾使回魔,黑天就應該要,當燕250,就要搵個吾使回魔既升法
ychych00 發表於 17-10-2017 12:37
白馬/持刀羅莽/黑肥吾岩打?
有無合雀天武?吾知上左武帶升效果如何呢。。
打冰肥應該就吾使回魔,黑天就 ...

我習慣1個人 海寺有一擊已經唔洗打@@
黑肥冇黑天同冰樹咁好引
加上唔知點解黑肥易死野D=.=
pkwapk123 發表於 17-10-2017 20:52
我習慣1個人 海寺有一擊已經唔洗打@@
黑肥冇黑天同冰樹咁好引
加上唔知點解黑肥易死野D=.= ...

持斧羅摩個組合好似多經D...
黑天配左隻30000經相對少D..睇52
ychych00 發表於 18-10-2017 23:22
持斧羅摩個組合好似多經D...
黑天配左隻30000經相對少D..睇52

52錯 黑天配斧+白毛怪 比白馬小經 但唔會死
pkwapk123 發表於 19-10-2017 00:41
52錯 黑天配斧+白毛怪 比白馬小經 但唔會死

白馬死係因為咩野?配怪度有1擊怪而黑天無?