收起左側

[兵陣研究] 用過清祥2轉 本願寺既入泥..有野想請教

有無人用過覺得點樣 只針對本願隻巨人
睇D片都係150LV OR以下既 好少有200+著住天王照套既參考  轉2次國好貴..所以想問下先

1.會唔會用高抗比人打扣少左  反彈既傷害都少左
我見條片打王妃  高抗左彈得600幾  唔夠抗既反而彈2400

2.我依家日本號用緊個隻 無裝無金王 比大眼仔反彈1千左右  而且陰念都唔加傷害
正唔正常?

3.大家都可以反彈  當佢龜咁用  而且可以直接扔出去
反彈大眼仔升LV 好唔好?
+1,,希望有人解答到..天地之差別
既然你自己都有本願, 要測試好容易啦
低lv 咪試下上套海王打一次, 睇下扣幾多
然後除哂佢又試一次, 睇下反傷同抗有無關係
wingwing999 發表於 7-11-2017 22:39
既然你自己都有本願, 要測試好容易啦
低lv 咪試下上套海王打一次, 睇下扣幾多
然後除哂佢又試一次, 睇下反 ...

我隻本願得90LV..唔想升

本身諗住打海寺天怪 但佢成日都唔打隻冰怪 只好打大眼玩下
pkwapk123 發表於 9-11-2017 01:26
本身諗住打海寺天怪 但佢成日都唔打隻冰怪 只好打大眼玩下

都好固定...唔理抗性唔理陰念
比人打幾多  放唔放陰念  本願幾多全能...都係扣咁多..
無成長性..  龜龜愈高LV血高左就扣多左

有人話打印南條蛇  (識飛致命一擊個隻..) 可以反勁多血  
可唔可以試埋

你試下召完控走隻雀仔..

唔該晒

佢成日都唔Q打隻冰怪- -我諗緊打段系咪真系咁重要.
pkwapk123 發表於 9-11-2017 20:07
佢成日都唔Q打隻冰怪- -我諗緊打段系咪真系咁重要.

見識到啦..傳說中既1下反12萬  可惜好似無咩用
henryns 發表於 9-11-2017 21:03
見識到啦..傳說中既1下反12萬  可惜好似無咩用

狼王反6m幾 但比人打幾下死左 要系咁召
遇強越強咁