收起左側

[綜合討論] 台巨 GM終於做野

wongkamho 發表於 1-7-2018 15:19
限制同抵制兩回事黎

有抵制外掛就唔會係交易區見到D外掛仲係度賣野同代升啦

明眼人一睇就知邊個係人,邊個係人邊個係鬼。有冇心做一睇就知。今次留名,佢一定比c服向呢到講,因為你地重一開始有左立場
回復 支持 反對

wongkamho 發表於 1-7-2018 15:19
限制同抵制兩回事黎

有抵制外掛就唔會係交易區見到D外掛仲係度賣野同代升啦

你捉我字眼都無用,我未有咁認真逐隻字諗過哂檢查過先post出黎。
回復 支持 反對

狗龍X 發表於 1-7-2018 19:07
點解c服咁多人玩?係因為人地講得出做得到(雖然我最僧人破壞知識產權。)點解樂古小左咁多人,係因為你地口 ...

你係到講過d咩,做過d咩,有無涉及犯版規,當然可以由版主或以上初步裁定,當然,你可以反駁或者投訴,再令第二、三,或更多管理人員再商議。

但係講到遊戲入面,邊個有用外掛,邊個帳用外掛,我同你,即使有片,都只可以初步判斷(當然你可以以個人經驗更加肯定佢有用,例如遠程入怪,一日升完250兵等等啦)。

又或者可能你覺得佢全陣都250>250>250咁樣完美轉既神帳肯定係外掛,但全陣完美轉既人亦都大有人在,貼哂d圖出黎分享 (當然你仍然可以覺得佢係外掛)。

你話唔見佢升LV/升級速度無理地快/一出現就完美帳既,我亦都唔會反對呢種說法。

講到遊戲入面既野,就交返比遊戲GM睇數據,有無短時間內獲取大量經驗,或者跟埋佢入戰睇啦~

另外,講到你都知道既事,漢陽有位玩家,搶左屁王座城,大家都投左咁多錢,咁你覺得佢係外掛,定真係好有錢呢?

咁如果佢係外掛,你覺得佢用外掛用得好正義,為民除害咁,你又支唔支持佢?

或者你話祖斯,佢肯定係外掛,你係覺得佢本人用外掛代升,定係搵外掛代升,從中獲利呢?

同時,你覺得樂古應該封用外掛既,定係搵人外掛既人,還是與外掛有關,連光顧買任何外掛相連既物件(例如250兵/巨錢)既人都要封?
(老實說我都有買巨錢,向不同人低價回收過巨錢再轉售獲利,咁我又點知係咪外掛錢,又應唔應該拎返出黎賣呢?)

最後,你話我係狗出黎護主點都好啦,你都應該知我之前係冷戰團既,咁我自己就唔會同自己團友/朋友打對台,或者無證據就話佢用外掛既,但同時我唔會支持或鼓吹用外掛,亦無支持/肯定邊個無用外掛。

以上只屬我一位樂古會員的個人想法及立場,用字都無咩點詳細思考過,純粹討論下,希望唔好捉我字失。
回復 支持 反對

小妍~ 發表於 1-7-2018 23:15
你係到講過d咩,做過d咩,有無涉及犯版規,當然可以由版主或以上初步裁定,當然,你可以反駁或者投訴,再 ...

唔係捉你字眼問題, 係意思根本唔同,

另外

唔知係咪我個人問題, 係你字裡行間睇得出你都幾偏袒D有名外掛人士

就好似香港政府唔敢得罪中國果種感覺..

明眼人都知GE事, 我覺得真係唔需要為佢兜

你都可以細心諗下, 係咪真係要盲目咁GE地步..

而外掛打外掛, 呢件事只不過係大快人心, 一個強權被動搖緊

但會唔會產生另一個強權出黎呢? 我當然唔希望見到

始終我地呢D普通玩家, 都只係想要返個冇外掛GE巨商

回答你最後個問題, 應該封外掛定搵外掛GE人

我覺得應該封明目張膽有意直接或間接用外掛獲利GE人

講到尾, 我只係想要返個潔淨巨商姐,

錯不在你, 錯係外掛, 錯係無能代理

我無意冒犯, 只係見字而吐吐感受

回復 支持 反對

小妍~ 發表於 1-7-2018 23:15
你係到講過d咩,做過d咩,有無涉及犯版規,當然可以由版主或以上初步裁定,當然,你可以反駁或者投訴,再 ...

雖然知你身不由己,因為你一開始上左賊船,但巨商大把唔用掛既團。玩個遊戲要睇人面色,我都唔知點評論你。
另外關於為正義用掛搶屁王城,真心大快人心,但我唔會撐佢囉
而我覺得樂古既然要打擊,就當然要全面打擊
回復 支持 反對

wongkamho 發表於 2-7-2018 00:15
唔係捉你字眼問題, 係意思根本唔同,

可能我中文水平/表達能力差啦,唔好意思,希望你大概明我想講d咩。

可能係因為我無話點特別針對外掛/相關人士,所以令你/你地覺得我偏袒佢地或者同反對者有對立關係,其實都無咩所謂,都係唔同人有唔同立場而已。

另外如果你地想封明目張膽有意直接或間接用外掛獲利既人,係想直接封某d人,定係想我地收緊版規﹝限制﹞返有關外掛產物買賣?

我可以同其他版主商量下,睇可以點樣再收緊少少版規,但同時都唔希望影響到正常玩家買賣。

討論區都係比大家平心正氣咁溝通,都唔需要下下都動粗或者人身攻擊而取得優勢,好榮幸可以大家互相交流。
回復 支持 反對

狗龍X 發表於 2-7-2018 00:28
雖然知你身不由己,因為你一開始上左賊船,但巨商大把唔用掛既團。玩個遊戲要睇人面色,我都唔知點評論你 ...

基本上,我一玩就只係入一個團,好壞都好,我都係會留係入面,除非我同團友真係相處唔到,如果唔係都好少會話轉團,始終識哂朋友都有感情。

以前舊港巨就入左天煞,一入就基本上都無轉過,除非短時間轉去第到玩下。冷戰係我台服入既第一個團,亦都留左好幾年。見得我多/識我既人都應該知道。

當你發現左有人用外掛,你同佢大房講,但如果佢地識左好耐或者其他緣故,都好少會真係踢人,或者真係叫佢改個名就入返團。

但咁樣唔係話個大房支持佢用外掛,可能只係基於感情,或者都想比次機會佢改過。
回復 支持 反對

但問顯係大城主用掛
回復 支持 反對

到底係點解令你唔踢一個掛狗 到底係感性呀 定係比次機會?
係同謀呀 DLKH
回復 支持 反對

+plzza+ 發表於 3-7-2018 13:33
到底係點解令你唔踢一個掛狗 到底係感性呀 定係比次機會?
係同謀呀 DLKH ...

有聲
回復 支持 反對