收起左側

[綜合討論] 今日改版 官方算唔算係咪斷自己財路

大家都明白,官方每次出的活動來來去去都是
4大天王/麒麟/4神獸套 最值錢
225裝/戒 第2值錢
祝斧/句刀....算是好一些的獎品

今次改版個巨大BOSS,可以讓外掛大量刷225裝/戒/祝斧/200玄武石等物品
我想這無奈會令到巨商遊戲內的物價變天
更可怕的是官方活動的吸引力也大幅減少了吸引力.....
無計  本身隻GAME唔係被代理咁玩
係代理咁玩先變相好似玩自己咁

不過你放心  神裝正常SER不嬲都唔平  所以應該都好難先會抽到
你見地圖碎個D咁難跌就知道

但係PLAYWITH會唔會學橙咁 開唔到D箱
又或者再改到機率低D
佢地搵錢不嬲都係天王 神獸套
其他唔係好算吸引人抽  所以冇乜所謂  亦希望官方會感到威脅而捉下掛佬
佢改得版本都係跟番韓巨 除非你一心想唔好改一直停留  但你又唔可以怪佢 你玩得巨商預左係咁啦。。。
淚無情 發表於 16-11-2017 11:32
佢改得版本都係跟番韓巨 除非你一心想唔好改一直停留  但你又唔可以怪佢 你玩得巨商預左係咁啦。。 ...

其實都係官方懶姐....X玉箱入面D野要DEL咁幾樣,少咁幾樣冇咩難道
BTW外掛唔捉先最慘
台巨100%係
韓巨 需求量太大
你刷到隻3級先算啦,每日最多刷到100%,刷3級怪最少要5-7日先可召一次,仲要唔係次次出野架ma,就算真係出,又要抽,咁多野,實中好野咩
外掛1日同你刷爆100%啦
開個分身我估1日刷300%唔係難
不過外掛有無耐性咁做就唔知啦
台服除左神石重有野值錢咩
我諗外掛唔會得閒同你刷大boss,刷物品賣npc仲好啦 得鬼閒刷咩鬼大boss咩