收起左側

[影圖分享] (13/12更新) 虎龍天王武 覺醒窮奇

+plzza+ 發表於 7-12-2017 20:28
睇落佢應該會改架啦 而家有武同無武感覺唔到有咩實際分別   比起龜天根本就同無出武一樣 ...

咪係,由其是龍天,有同冇好似無分別咁
+plzza+ 發表於 7-12-2017 19:23
佢武如果升級=行快左only 等你放到10下技 d怪都死晒lu
打王就多左少少傷 有同無都無咩感覺 打王點都輪唔到 ...

感覺系韓仔識玩 四天王最勁都系龜同雀 龜萬能 雀暴走或打BOSS都比虎龍快 台巨系興潮流出邊隻追邊隻 如果新天王武唔再改強距離就更大了
+plzza+ 發表於 7-12-2017 19:58
老實講既話 2把武技其實都無用 而家呢個年代根本無咩怪要放到10+下

真係要打放10+下既怪 根本唔會 ...

咪系 根本唔系加20% 你要出10下先達到既話 頭10下平均系加11% 基本上打10下都差幾乎完場了
henryns 發表於 7-12-2017 21:29
睇番條片..我覺得絕對無放1野技回1野100魔既頻率  而係幾率回..有時回有時唔回咁 ...

應該係爆擊先會回 並唔係每下都回
tony23234bxx 發表於 7-12-2017 21:30
咪係,由其是龍天,有同冇好似無分別咁

明顯係4天王實力差太大 逼住出武 但係佢又HEA出
1314 發表於 7-12-2017 22:44
感覺系韓仔識玩 四天王最勁都系龜同雀 龜萬能 雀暴走或打BOSS都比虎龍快 台巨系興潮流出邊隻追邊隻 如果 ...

唔關事 之前未出武我睇韓服都係個個合雀天
1314 發表於 7-12-2017 22:50
咪系 根本唔系加20% 你要出10下先達到既話 頭10下平均系加11% 基本上打10下都差幾乎完場了  ...

冰肥3下一炸 等佢行埋D虎天大概放3次3下就可以全清 根本未疊滿就完場
再改勁D 再勁D 再勁D
+plzza+ 發表於 7-12-2017 20:28
睇落佢應該會改架啦 而家有武同無武感覺唔到有咩實際分別   比起龜天根本就同無出武一樣 ...

佢改得都好唔平均下..希望再改得好好睇啦
ychych00 發表於 8-12-2017 00:20
佢改得都好唔平均下..希望再改得好好睇啦

咪係,龍天加迴避率真係唔知想點,起碼好似麒麟武咁開武技多50%敏or增加技傷好過