收起左側

[影圖分享] 7/1 韓服新手記 久遺既封路

最低40萬 1個 都有400萬,加埋任 300萬都有700萬, 因為我係5 SER 冥石冇無影風根本唔夠人搶怪
考慮MP女+符要幾錢 無錢就應該明朝起手 無冰牆新手好多怪打唔到
between 發表於 4-1-2018 13:58
最低40萬 1個 都有400萬,加埋任 300萬都有700萬, 因為我係5 SER 冥石冇無影風根本唔夠人搶怪 ...

我琴日見到5SER 排隊排650個 跟住排左3個字都重係600 跟住就算 開個13服玩
cs555666777 發表於 4-1-2018 15:50
考慮MP女+符要幾錢 無錢就應該明朝起手 無冰牆新手好多怪打唔到

呢D神裝一定好貴 唔洗諗   
我諗住台男放柱頂就算
+plzza+ 發表於 4-1-2018 07:52
呢D神裝一定好貴 唔洗諗   
我諗住台男放柱頂就算

柱頂唔到D咩=.= 打食云都爆柱 火CE 又唔得  除非你唔打暴走=.=

無課應該 台柱+賽3 應該係最好打
cs555666777 發表於 4-1-2018 16:30
柱頂唔到D咩=.= 打食云都爆柱 火CE 又唔得  除非你唔打暴走=.=

無課應該 台柱+賽3 應該係最好打  ...

要賽3加台柱都有排玩 打冥蛋都打成百粒先有錢食入藉
+plzza+ 發表於 4-1-2018 08:33
要賽3加台柱都有排玩 打冥蛋都打成百粒先有錢食入藉

起手明朝吧  主轉左之後 衝出去秒炎王  哩個應該係最快殺死炎王 而且升LV應該無難度 有冰牆 又有把玄槍
仲有孔明 唔知你轉唔轉 但打段有佢輕鬆D

咁真係幾抵喔
+15係3級?定係一級就+15?
JIMMY8600 發表於 4-1-2018 16:48
咁真係幾抵喔
+15係3級?定係一級就+15?

無得升lv架 一開就滿級 +15+15

借串問下  狗仔分數去到6000果set裝係邊套黎架
睇個名係180大將軍set  但果套係冇不可交易喎
定係190果套大將軍set特別版黎