收起左側

[綜合討論] 台巨曾雅惠美女.飛夜.蚯蚓哥之傳說???

好值得高亮
CID需要你  玩巨商浪費你既才能

唱邊個團?另巨商cid麻煩你找下邊個高手係搞屁王座漢陽城既為正義而發聲,現加就追到屁王啦
玩開韓服既表示一頭問號
狗龍X 發表於 9-2-2018 14:08
唱邊個團?另巨商cid麻煩你找下邊個高手係搞屁王座漢陽城既為正義而發聲,現加就追到屁王啦 ...

你講得屁王- - 姐係你玩台巨啦
你玩台巨,竟然唔知蚯蚓哥唱咩團@.@?

我以下講的野可能唔岩你地聽,同你地意見唔同
但原諒我咁直接

巨商投資個設計就係將城池的歸有權SETTING係競投形式,價高者得
而家有人覺得自已有錢可以同屁王鬥過,要同佢出高價投得漢陽尼座冇咩人流GA城咪由佢地哂錢囉
有得講正義,唔正義咩--?

好老實,D人係因為要將城池變成一種現金/巨$買賣工具 先訂立左唔俾搶城尼個爛規定
仲要全巨商D人一齊去遵守?
先會形成一種風氣,令到你地覺得搶城就係唔正義,搞C掍

就好似舊時代拍賣所咁,邊個出到高價,拍賣品就歸邊個
唔通某某人出左某個價,佢惡哂就唔俾其他人出價競投???
邊個出高過某某人個價就係唔正義,搞事?

還原基本步,一個競投形式的戰爭,何來正義,唔正義?
只有能力高才配勝出。

ANYWAY玩得城,就預左隨時都要保城/俾人搶城
你覺得唔值得花咁多錢保城咪棄城囉
值得,咪出盡子彈同佢打過你死我活,至死方休

就算俾你搵到佢又點???唔俾佢再投資@@?

天下乂無雙 發表於 10-2-2018 16:10

話唔定佢想支持番1 2億出番分力
前文原來係咁,佢咁堅持既話應該係有苦衷,呢個世界沒有無故既愛和恨,有D團開外掛已經眾所周知,廢代理GM唔管都無計。投城你都講得幾岩,本就是價高者得,如果無商團保你投贏左都無乜用。
天下乂無雙 發表於 10-2-2018 16:10

我手一向撐投城,仲有撐攻城,然後拎返佢攻城d錢,再加落去。然後一統天下,唔係點解攻城會跌城投,仲要第一名佔跌最多,第二名佔第二多,如此類推。我初初玩港巨時都跟某大房咁賺錢。現加尐城輪為刷箱,失左原來意義。試下現加有城主攻漢陽城,睇下佢攻一攻可以賺幾多錢?
另外有冇人知攻人城,大房可以賺到城投既幾%錢?我冇記錯好似係10%(利伸當年未有2轉時代,既價錢。
henryns 發表於 10-2-2018 17:12
話唔定佢想支持番1 2億出番分力

真心想資助佢。仲想叫佢向所有撐屁王,同佢狼狽為奸城主既城,都投爆佢。佢實行左我一直想做既事
用外掛刷出黎既錢投你座城,再叫你買巨錢同佢互投