雙層魚柳包
發表於 6-4-2012 11:56:22
尼馬(山度士)
H20_希古恩
發表於 6-4-2012 11:57:59
原來可以5次.....咁頭先有會員用奧利里奧 咁我係咪可以接返奧利里奧...... ...
雙層魚柳包 發表於 6-4-2012 11:55 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
基本上係可以的。
H20_希古恩
發表於 6-4-2012 11:58:13
馬勒當拿(阿根廷)
我思故我在
發表於 6-4-2012 11:58:57
好可能係版主DEL左....依家死無對正
雙層魚柳包 發表於 6-4-2012 00:54 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
之前都尼果陣,有人接過尼馬,但係遲過前一位會員,so作廢...而家接尼馬is ok
雙層魚柳包
發表於 6-4-2012 11:59:01
基本上係可以的。
H20_希古恩 發表於 6-4-2012 11:57 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
有bug....請改...
雙層魚柳包
發表於 6-4-2012 11:59:42
拿斯尼(mc)
H20_希古恩
發表於 6-4-2012 11:59:46
有bug....請改...
雙層魚柳包 發表於 6-4-2012 11:59 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
咩BUG?_?
雙層魚柳包
發表於 6-4-2012 12:01:03
之前都尼果陣,有人接過尼馬,但係遲過前一位會員,so作廢...而家接尼馬is ok
我思故我在 發表於 6-4-2012 11:58 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
係咪要改下規則......球員名可以重覆5次.....
我思故我在
發表於 6-4-2012 12:03:04
回復 98# 雙層魚柳包
一陣改,你幫我同其他會員講住先
雙層魚柳包
發表於 6-4-2012 12:03:50
回復雙層魚柳包
一陣改,你幫我同其他會員講住先
我思故我在 發表於 6-4-2012 12:03 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
未改之前先關貼 改完之後開返is ok