樓主: 35737262557
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 星夢又出d屈錢又屈機的裝喇

關閉 [複製鏈接]
好鬼無聊成日開post話星夢昆點昆點- -你覺得佢昆你可以唔買 有d人無用過hkd都上錢榜啦
回復 支持 反對

但係今時今日要白手真係好難...
以前都話ok, 可以打魔影3, 打n多技書賣
依家好多人將錢放去買刻紋, 邊有時間理職業技能= =

killeralan多謝你 竟然有人睇我篇野, 我以為會好多人skip左唔睇.. ((哭'

我以前不嬲都係 ...
榤奇 發表於 13-2-2009 21:26

十卜你 呢家星夢都唔好玩 我諗返上年我低lv果時係格0打怪(我1lv升到15lv用左半個月-,-日日慢慢吉-,-)但係我都覺好玩,後黎我升到40幾果時就出c子 之後又出好多勁裝 根本個game變晒 你有錢就勁 無錢俾人話廢 無晒之前同人升lv果d感覺 越玩越悶 因為星夢係咁出勁裝勁野 昆狗又多左(琴日俾人昆左5張點.\/.) 半年前我個fd list仲係爆既(全部差唔多日日都會on) 呢家得返10個到仲要有d 1個禮拜on 1次 你唔悶我都悶啦 真係好想星夢變返以前咁樣
回復 支持 反對

我前年開始玩. 但發覺好多野都唔同左

我初玩時有人借我孔雀背,獨角頭和+80新手武以及送了10m給我(當年裝備已算很好), 我一路升lv. 去打遺林, 首領(當時要同人爭來打), 怪貓, 河童波波, 後來又去荒地, 戰平爆怪. 經 ...
Quoll 發表於 14-2-2009 10:41

呢家玩星夢都無新手玩,個game d人有9成係老手.我諗返起之前1日最少玩3-4個鐘星夢 呢家1個鐘都唔夠-,-悶得濟 上年果陣仲有人招人打首領,呢家日日王點1個人都無.
呢排星夢仲蠢到出埋d星獸 搞到低lv無得升 d活動唔洗點果d就無聊(情人任) 要用點果d就好貴 d人又要係咁炒高d裝備既價 搞到玩家要成日草錢買點 之後又出重生 d人蝕左咁多都無咩心機玩 星夢出埋d裝,怪都差唔多樣(本身已經樣衰,仲要變埋d色) 又要廢 你夠錢買裝70lv都夠防打黑森 只不過打唔入姐 其實呢家星夢出d裝都要90上先用得 淨係俾d高lv用 d低lv用黎用去都月s赤s 又點會有新仔玩 但係佢都唔係錯晒既 佢都要搵食 我覺得呢幾個月星夢係蝕緊囉 ok都唔入貨又無新仔玩 星夢得返d高lv人士咁佢咪係咁出勁裝保住飯碗囉
回復 支持 反對