查看: 5775|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] who is 艾雲 msn:goaway1233@msn.com

艾雲 說:
HEY
- mR     『〝ToNz"::'] 』 說:
who
艾雲 說:
你係咪fs gunz個host
i no lost
who are you
艾雲 說:
係host
艾雲 說:
唔咪lost
who
艾雲 說:
你係咪開gunz私服架
你係邊個
艾雲 說:
答左我先
你 係 邊 個
艾雲 說:
你答左我先啦,你係咪開gunz私服架
你邊J個
艾雲 說:
頂,都話你答左我,我咪講你知
艾雲 說:
好q煩
做乜J野要我答你先
艾雲 說:
唉,醒目仔,唔岩channel
你冇啦啦加我msn仲要命令我?
艾雲 說:

who黎
回復

問題係煩到我   仲要命令我   當自己大佬  : o)
以叫ho不幫他
回復 支持 反對

佢好似唔知我都係fs gm   同識開服
回復 支持 反對

你煩到我
問你邊個又唔答
咁唔尊重我要我答你問題?
同埋fs gunz起香港一定冇得做   放心
我會當fs係re咁玩
回復 支持 反對

你唔講我點會知?
一開頭就"HEY" 好聲好氣?問老師咩叫好聲好氣
你唔理我問題正係要我答你  明顯無視我
咁叫尊重?
你唔尊重我   要我尊重你?
回復 支持 反對

你又知"hey boy"起外國係有文化?
同埋你係香港人唔係外國佬
用香港文化同外國文化比?有問題?
同埋香港有邊個唔講粗口?
我同你爆粗你就要同我爆粗?咁我打你係咪要打返我?用下腦好冇
我爆粗你又爆粗  跟尾狗嗎?
唔理我問題正係要我答你  明顯無視我
咁叫尊重?
你唔尊重我   要我尊重你?
回復 支持 反對

你煩到我我爆粗有咩問題?
我打你你會唔走比我打?有問題?
出世先同出世後同跟尾狗有咩關係?
唔好意為幫FS GUNZ開左個論壇好勁  可以串
回復 支持 反對

http://www.hksports.net/hkpe/run ... g/reflex_action.htm
反射動作是源於腦幹和脊髓的較低階處理程序,並不受意識所控制,因為不用經過較高層次的資訊處理程序,所以其特點為一成不變(某一刺激只會觸發某一特定反應),但優點是反應迅速。以短跑的起跑為例,使運動員在相容的情境下重複練習對刺激(槍聲)的反應動作,都是務求使其達至反射動作的效果。

第二咁你話做先既話人地再做番係跟尾架嘛,有冇讀過bio架你,身體既反射動作黎,你唔明呢點,我好難同你講,呢點你諗唔透?!

跟尾係反射動作?羊群心理黎架傻仔

你冇串過我?你琴晚gunz的態度唔係串?
我化都好過你意為改地圖唔洗睇字: o)
回復 支持 反對

同埋我想e個post主要目的係要知道"艾雲"係邊個
回復 支持 反對

鐘意玩gunz同嘈有咩關係?
我知咩?
回復 支持 反對