查看: 4356|回復: 78
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 大家入黎c下 翼小星 幾有品^^"[平息風波 辛苦了]

係丫,你引左落黎,個聖靈係無死,不過聖靈隻寵,即係我隻寵差D死lo,我殺左隻冰柏係理所當然,然後邊個話我搶怪?之後我係上去搶你怪丫,難道你無落黎搶我怪!?你有講sorry~?我淨係見到你尸口中月小我咋啵,sorry!~?

原帖由 am4d16 於 2007-7-25 10:50 發表
25/7 岩岩 翼小星 佢係我地爆怪時 無神神引d地神龍 同地神貓黎我地組
我地組死左個人 翼小星真有品 你地e家黎c都得 (25/7)  大家黎評評理lo^o^"我個team D人都可以做證

你有病嗎?我同人地係下面爆緊紫冰,邊個得閒引怪俾你丫?你無野丫?
我同sorbear,幻瞳風,放棄,希望星4人爆緊紫冰
佢地無左我都唔夠爆,我又點會走左去呢?

回復 支持 反對

原帖由 am4d16 於 2007-7-25 11:18 發表
隻寵差D死  未姐係無死lo

你無血走落黎,打到我寵無血我都忍你
但我殺左個隻冰柏之後,你話我搶你隻冰柏,呢點會唔會有D野蠻唔講道理!?~
回復 支持 反對

原帖由 am4d16 於 2007-7-25 11:23 發表
咁我無血都比隻冰柏打死咩?

我講埋最後一次,問題係你引左隻怪落黎我殺左佢,你話我搶怪,又尸口中月我.......
你話同我講sorry,你有嗎?我淨係見到我殺左隻冰柏你第1個字就係尸口中月

原帖由 am4d16 於 2007-7-25 11:25 發表
請你唔好唔記得    我得個68lv   我爆冰柏同鬼 都係1-3   係你爆個時有無見到有招到1-3血

咁岩影唔到D 1,2,3,4唔等於你無搶過嫁啵...難道你企係到真係睇風景!?~~

回復 支持 反對

原帖由 am4d16 於 2007-7-25 11:26 發表
算我野蠻唔講道理  但係你又有咩理由搶我地組d怪先

搶你又點?你搞到我無得升寵,我都可以搞到你無得升lv
我想問下你個團D人係咪特別鐘意整死人地D寵?
整死左人地D寵個心會安樂D?

俾多張圖大家睇,岩岩就維護個陣影,俾D無謂人引D怪落黎,好彩聖靈off得快
p.s.唔關網絡殺手事,佢只係路過=.=

回復 支持 反對

原帖由 am4d16 於 2007-7-25 11:31 發表
好似你引左d地神上泥先  之後我引地神落泥比你

D怪我引嫁~?你對眼生係邊到?我係下面爆緊紫冰升寵,邊個得閒引怪俾你呢?
回復 支持 反對

原帖由 笨乂小瑜 於 2007-7-25 11:37 發表
紫冰邊有地神貓引到比你地廿
我見圖入面既係有人引地神貓落去紫冰場lo~

笨瑜早晨.____.

人地幾威呀~影相都無用啊

可以調轉頭俾人屈返@@~ok lo咁...佢講晒
回復 支持 反對

原帖由 小瑩+]] 於 2007-7-25 11:48 發表
甘梨地嘈泥嘈去刀系想幫自己程清姐*
梨地兩個講GA*野完全吾同,,*
點評理W0R*~O~
刀吾知真相系點*
又無圖影哂個過程,,~_~

前2日既我已經係第2個post講得好清楚...
今日既呢,就係有2個人引地神地貓殺佢地@.@
我就係下邊紫冰場同人爆怪升緊貓貓同小瞳...
我想問一下,全組得我一個叫做爆得入,我有無可能去引地神地貓先@0@
何況,我會唔會咁on居拖住寵入去引,自殺嗎?
回復 支持 反對

大家算吧啦= =人地認就認左,但仲要死撐都無計= =慳返啖氣去升新人好過...
不過最後提醒你個團一句,唔好白名= =俾人殺左唔好上黎嘈~!講完,,,
回復 支持 反對

原帖由 神靈之俊 於 2007-7-25 12:06 發表

抱怨區係冇分加的~_~

體諒下佢啦,笨瑜好笨的xd!
回復 支持 反對

原帖由 am4d16 於 2007-7-25 12:24 發表
同埋小星星  你d品質真係好ge姐   你一講野    勁多個廢物同你講      唉!     我都唔想講     ...

慢慢死撐吧....無人幫你講好說話,都可以係我既錯...無野好講
回復 支持 反對