打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 夥姊妹冧仔自選情人禮 周秀娜初一上門慰宅男

周秀娜是不少宅男的夢中情人,性感得來又青春可愛。 資料圖片

下月 14日的西方情人節正值大年初一,電車男當天若要孤單獨對電腦螢幕度過,着實可憐, o靚模周秀娜雖已名花有主,但她也很關心一班宅男,她近日密謀聯同師妹 A.Lin和 DaDa夾手夾腳在佳節送暖,並親手挑選情人節禮物速遞給電車男。

包禮物親手送
放大圖片

周秀娜聯同 A.Lin、 DaDa將於情人節陪孤單男 fans一同度過。

周秀娜、 A.Lin和 DaDa的所屬經理人公司將與電話網絡商 3合作,男 fans可以利用手機透過網絡參加「物蜜送」遊戲,支付款項,並在三女中選其一親自揀選情人節禮物,當中包括一張情人節卡、朱古力和一份貼身禮物,她們不但親自挑選禮物,還動手包裝,若時間許可,三女更會做電車男的暫代情人,選定日子親自送貨。
問到周秀娜會否擔心做暫代情人打爛男友 Avis醋埕,她日前在電話中說:「唔會,香港好多單身男士都掛住工作,冇時間去搵女朋友,希望佢哋好快搵到另一半!」剛甩拖的 A.Lin則說:「希望我送咗咁多禮物出去,都有人送番份畀我!」 DaDa則表示感覺新鮮,她說:「因為我未試過情人節有咁多個情人。」

o靚模冇養 Mr.
放大圖片

A.Lin(左)和 DaDa昨日出席甜品店開張,實行孖住一起搵真銀。

此外, A.Lin、 DaDa與 o靚模蔡穎恩( Evelyn)與邦民女陳嘉寶( Anjaylia)及其他六位 o靚模昨日為銅鑼灣一間食店剪綵,最近 Evelyn被拍到與緋聞男友 Mr.成員 Tom及隊中其他成員食飯,食完飯 Evelyn就主動去埋單, Evelyn解釋:「其實當日係佢哋請我食嘢,只不過佢哋趕時間,畀錢我再埋單啫。」 Tom前晚出席一活動時,又被問到 Evelyn食飯俾錢一事, Tom口徑一致說:「我哋畀錢佢埋單啫。」
採訪:胡比、比華利
攝影:仇志德

有無咁筍啊[[onion_57]]

回復

我想見下A.Lin a_a
回復 支持 反對

我想見下A.Lin a_a
黑色彩虹 發表於 1-2-2010 00:14
A.Lin比較起黎係最索
回復 支持 反對