打印 上一主題 下一主題
收起左側

[討論]~本人第一次接觸這遊戲呢,有人介紹一下嗎~

例如升級速度怎樣? 戰鬥爽快嗎~~~~
技能華麗嗎~~會有公會戰的嗎?
這GAME就不用擔心機子差而LAG機了吧....這也LAG我還是開窗把機子掉下去好了= ="
回復

技能就不太華麗..有公會戰,,升級速度視乎你會不會玩..有多少時間去玩
這隻遊戲升級很容易的啦..所以某些等級會卡@@"
戰鬥十分有九分的爽快@_@
回復 支持 反對

升級速度熟練的話可以非常快 戰鬥方面就要看職業囉 但基本不差
技能我不敢說多華麗但絕對實用
公會戰是有的 還有結婚系統 攻城戰......等等親自體會過就會了解這遊戲的魅力的!
希望這解答您可以接受^^
回復 支持 反對

唔華麗但非常吸引人玩既game
回復 支持 反對

這是若干年前的遊戲
所以畫面方面自不用說
只能說看個人感受囉
我自己則覺得畫風清楚簡單鮮明
跟現在的所謂精細卻又毫無內容的遊戲差太遠
來玩一下就知道囉,呵呵
回復 支持 反對

如果你是玩“ONLINE” GAME 的話 就岩你啦
畫面和技能我覺得都偏向可愛呢
公會戰是會有的

最重要的是 GAME裹面的人都十分NICE 我剛玩的時候就是有好心人一直帶我介紹朋友我認識的
所以這是最像ONLINE GAME 的ONLINE GAME LA 其他的ONLINE 就像再玩單機一樣
回復 支持 反對

呢個GAME 0既畫面唔係3D... 我個人就比較偏愛.. 因為唔會睇到頭暈..
但係會出現死角位.. 有怪都睇唔到..

GAME 入面有好多個主線任務..
打怪地區分好多個故事背景, 例如好多魔女0既魔界村(夢領未必用呢個名).. 以地中海為背景0既海賊村. 等等~
回復 支持 反對