查看: 2575|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 1-40lv 聖靈升lv 方法(有小小搵$方法)

聖靈配點法:可以選擇爆智

可以選擇米古

有d 技可能冇打 我只係打多數都要學既技

==========================1-10lv(最易升時候)==================

一開始玩果陣首先做新手任(任務情報:http://www.sgorpg.com/iehk/guide/guide_04.htm)

做完個任唔好把測試電池用係新手甲到

1-5lv 用1lv 劍同1lv 盾打波奇

6-9lv 換5lv 裝打袋子金魚升

=========================10lv-14v(聖0最痛苦時期)=================

10-12lv就職  打7lv 巨毛蟲 升la

13-14lv打11v機偶升

=========================15-25v(聖0升得好快時期)================

一到15lv 即教治療術

15-24v 換15lv 魔裝 去星湖打聖0待組會有人組架la 可以去埋星眼 20lv 學心靈轉換

25lv 就學靈魂轉換 換埋25lv 魔裝

=========================26lv-30lv(聖0一般時期)=================

26-30lv 去星眼搵爆怪團組

30lv 就去轉職@@(可以睇http://www.nakuz.com/bbs/showpos ... 68&fpage=1.com)

=========================31lv-40lv(聖0一般時期)=================

31lv-35lv 可以去星洞升@@ 又可以去荒地(小心古捷)

本人就冇去過星洞升 35lv 學神光  35lv 換裝 可以用到4x 5x

36-40lv   去荒地升@@小心古捷!! 一到40lv 即學治療風暴 就可以去戰平升架la

學左治風就好好升架la

(治療風暴學到3lv 就夠 4lv 太多wp <~~本人意見)

========================另加內容=========================

搵$ 方法@@

用1lv 寵屈功 要隻寵吸唔到經

一個星期倒最小有1m 功

夠3m 功換金甲

↑方法一↑

升寵

隻寵2x-3x

值1m 倒 4x-5x 10幾m@@

↑方法二↑

送信 一個鐘應該有1m

↑方法三↑

聖0既話去pvp 場果d 地方 收$幫人+wp (本人常日咁--''')

↑方法四↑

低收高賣

e.g.收毛皮150$ 可以賣到500$

↑方法五↑

我只係得咁小搵$方法--'''
回復

點用1lv寵屈 唔係好明=.=?
回復 支持 反對

Originally posted by 卍玄卍 at 2006-6-22 22:05:
點用1lv寵屈 唔係好明=.=?

例如你20lv 打20lv 怪 會0功

不過出左1lv 寵 (隻寵吸唔到經都得)

就會冇一半經--'''

不過會狂有5功
回復 支持 反對

好似話係6隻先有功
當然都係聽番黎啦- -+
回復 支持 反對

其實聖0只要見到d好玩家,就會易升d,不過e家星夢入面.....
我個聖0e家43lv,
1-10lv 我加力打波奇(點解1-10lv都打波奇,因為咁會搵到好多料,賣出去or比仲介都唔錯)
11lv就完職當然就用d錢買定d15lv 20lv技,因為可能咁升法又唔行得開就會冇技用,之後就去水柏到睇下有冇好心人組你,間中都會有ge,升寵個d lo,
我升到15lv之後就去左星洞了- -,不過都係吸d升寵ge人,冇人組我就番番去星湖
20lv了,我又番去星洞搵人組(我搵親多數係單打組,易加血d同冇爆怪咁危險)
25lv當然又留係星洞啦,可以加mp了,好快咁就30lv- -
30lv我都重留係星洞,因為方地d人通常又係升寵,但通常都有了聖0,重要幾高lv,so我番星洞,升到35lv 我先走- -,之後去搵人爆方地入面d怪,之後一場5%底下我就好快去到40lv了,40lv之後大家都應該識,唔打了

搵錢我覺得都係屈功勳換功勳甲賣,同升寵,
但我兩野都冇做,我搵左個新仔打波奇拎野去賣,都幾好搵.....
回復 支持 反對

該用戶已被刪除
回復 支持 反對

[quote]Originally posted by
回復 支持 反對

該用戶已被刪除
回復 支持 反對

我50lv係戰平都未一定好匆有人組.............
到50lv冇心轉3好食wp + mp= =
回復 支持 反對

該用戶已被刪除
回復 支持 反對