打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 起動戦士WindomXP-全港最大型起動戦士XP-M群-強烈應援、招募成員中!

小弟 512RAM display卡64MB 都好順-0-(玩左一陣殺15第1個 1次打2隻)
  打40人果個例外.....

解壓唔好用改名 你改唔岩 d檔案找不到指定路經  最好用app開winrar(日語)
就可以正接解壓 (玩開日game裝game都用app咩都app app真好)""
alexholth.dyndns.org<-----好多日本仔 成日都有10幾人 個個日人
有冇hk玩 alexholth.dyndns.org  唔洗開場 個alexholth.dyndns.org幫你開的
回復 支持 反對

都話話 用app開winrar 就解到 100000000%成功  入game唔想有日文 再用app開隻game 就會睇到晒d 日文字....... e家可以連線la 有小SER一時時開  我同日本人打勁順

仲以3比1 大比算win左佢._.
回復 支持 反對

都話個ser 唔係開24小時 自己上官網 cc ok?
唔入官網ser可以叫人開ip ser都玩到  (我假ip開唔到場)/.\"
回復 支持 反對

玩日ser 我同日本仔打 都好順

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對