查看: 1771|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

清倉大減價(全部都是一元@@)+收e水的帖子(8/3日已更新)

關閉 [複製鏈接]
收A級武裝禮服(正)全套 有意密我出價
------------------------------------------------------------------------------
賣輕鐵拳套(電正) 攻擊力+0.45% sp消耗量-1.00
賣水晶拳套 攻擊力+2.77%
賣重水晶拳套 攻擊力-4.45%
賣輕水晶拳套 攻擊力+4.96%
賣輕破壞拳套(冰正) 攻擊力+1.17%
賣獵人輕合金弓(電) 攻擊力+4.26%
賣強化輕鐵長弓(電正) 攻擊力-1.58% sp消耗量-1.00
賣輕精靈弓 攻擊力-2.27%
賣強化鐵長弓 攻擊力-1.70%
賣輕鐵長弓(電) 攻擊力+3.58%
賣龍頭鋼杖 攻擊力-2.45%
賣熔岩闊劍 攻擊力+4.50%
賣熔岩闊劍(毒正) 攻擊力-4.28%
賣無相刀 攻擊力+4.04%
賣D級格鬥劍道褲(正) 防禦力+8.46%
賣歸魂念珠(80lv)+1
合金斑指(30lv) +3力量 +2防禦力
-------------------------------------------------------------------------------
學院:玄巖學院
名字:黑傑克
職業:135等男醫師
我在此帖子還希望所有玄巖學院的人能抽空在聖財團私立監獄與我一起衡等.
要買的話可在遊戲中密本人:黑傑克
我會用19高級護貝劑、23粒護貝劑換忘卻水E級.有意在遊戲中密黑傑克~不加物品/錢換E水
19粒高級護貝劑 1=65萬 19=1235萬
23粒護貝劑 1=60萬 23=1380萬
1235+1380=2615萬~現時E水售2500萬
我還不是益了街坊a_a?

回復

岩岩有人用39萬買了機械大刀冰了~
回復 支持 反對

而家我收緊龍頭鋼杖呀~
回復 支持 反對

轻铁拳套(电正)係點先用得 係敏定咩?
回復 支持 反對

原帖由 kinkin3128 於 25-7-2008 23:32 發表
轻铁拳套(电正)係點先用得 係敏定咩?

個拳係精拳黎架..
要198精先用到~~
回復 支持 反對

被你的主題吸引進來了(全部都是一元)  囧
回復 支持 反對

原帖由 kit06 於 26-7-2008 11:09 發表
被你的主題吸引進來了(全部都是一元)  囧

kaka..我都係想多d人入黎睇我d野之ma,
仲有我想收a水喎..唔知1000萬收唔收到- -不過我正係想用200-300萬左右去收..不過如果忘卻樂透箱一出左..我會點數去買架~
回復 支持 反對

推一推~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

我想用高級護貝劑換磨石,換到幾多?
回復 支持 反對

輕鐵拳套(電正) +0.45% 係唔係敏拳黎架 如果係既係game到密龍神話
回復 支持 反對