打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ******本人荒隱氏榤奇也, 應否退出星夢呢~?******

大家認為我退出星夢好唔好呢~?
事關星夢係我第一隻online, 我又用左成千蚊落去
小學五年級開始玩,玩到中二停左
依家中三,諗番我d裝唔勁都係冇人會話廢掛..
又唔想放野咁煩, 怕比人昆丫''

星古獨盔永刀之類都有,天玄s(廢啦)
星s(都廢)仲有機甲馬仔, 一個五十幾的魔動
28的遊民= =
一堆2十幾唔到30的魔銃,魔動,銃戰,靈鬥,亞斯
全部玩到2十幾就難升,又升第二隻咁-0-

唉...唔知點好tim
同埋星夢都識左好多朋友na
but講得出其實只有- -星夢版的版友...
其他都刪我好友(cheap到爆-v-)

真係要記得咪魔師仔仔, 逍遙小龍, 小星, 精靈仔, 米古王國
siu仔仔... 好多冇人識的人物....冇你個名搵我講數,點解有你個名都可以搵我- -''
呀!仲有ella妹,rain''姐, 大概咁多

but各位你地認為我要點?
1.放棄星夢,
2.咁d裝呢?
3.唔放棄又點?

對應以上數字黎投票吧!

ps.發完呢個帖,剛剛發現自己升左十三級會員, 好開心- -''

多選投票: ( 最多可選 3 項 ), 共有 111 人參與投票
36.42% (55)
25.83% (39)
9.93% (15)
4.64% (7)
3.97% (6)
17.22% (26)
1.99% (3)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

那賣不賣裝- -?
玩左成千銀不賣,由他~?
過去不再提?不用管,也不用去想?
回復

哦,多謝各位回覆...
依家的問題
1.如果繼續玩, 咁到底仲買唔買點呢?
2.繼續玩, 應該升lv?識朋友?同人pvp?定係試下唔好蝕咁多,搵下錢?
3.如果唔玩, d裝換做其他game野定係換做hkd??
4.換做hkd, 點交易好呢?

其實一句到尾都係因為玩得耐,d裝唔要好似好晒..放唔低了
同埋玩咁耐,最熟都係呢隻game
but朋友就一個個咁走...飄然而去......- -''

其實我都幾想繼續玩,但係諗到佢d呃錢手段...唔知點好
回復

原帖由 突擊高達 於 25-9-2008 22:55 發表
放個吉ac係到  比晒d裝我-.-

其實有諗過送裝比人- -''
但係唔知比邊個
同埋我計過了

我依家全部ac咁多野加上裝之類
2000m星錢左右- -''只計裝備的話
計埋帳(其實帳唔值錢,得個魔動有馬仔甲同埋一個魔亞斯60lv有點裝)
都係多600m掛...唔知價呢~

唉,剛剛睇左個咩回收定重生東東,即時灰心了...星夢,再見吧- -''

問題係放唔放裝,唔放,好晒,放的話,放幾耐,點放..唉呀
點算好
回復

原帖由 Janelle`:3 於 3-10-2008 20:55 發表
真係要記得咪鼠姐囉..最得別(又打錯tim..特登唔改a_a'')係經歷好"特"別(唔識講,算數)

-_-你想講咩?

明知故問,
迫你出黎回我帖呀- -''
如果唔係你會回帖咩...你只識系整圖區回帖咋嘛-v-唔係咩~?

你想知咩特別?
呵, 識你之後差唔多每日on msn都會有位小姐同我嘈..
又會突然有一日佢求我, 之後又有一日我竟會求番佢, 唉, 你話呢

真係不打不相識..(冤家路窄~?)

到底你支持我退出嗎?(你離題-3-!)
抑或想做咩?你勒索我?(尋日睇"功夫"學番黎...)

下面果位, 人如其名, 冇野好講= =
回復

原帖由 Janelle`:3 於 6-10-2008 07:29 發表
-_-.,你引鼠出動`?!
-_-.,,,,,真係好特別下b0r;
你想繼續玩咪繼續囉o,o;

嘿嘿..妙著呢~(我真醒目- -)
諗好了,唔再玩啦...實在沒有感覺了
職業技能系統廢廢地, 升lv升到死
之前我都唔想咁講,but 依家..屈錢
唔買經卡升lv真係要死= =

咁多時間玩其他game算
其實星夢最大問題係升lv難, d任又廢(除左星鑰同埋d高lv任)
技能都有問題, 隻隻online技能好玩過佢..又要升到幾lv先可以繼續又要買技書..
又冇狀態技之類,悶鬼死
我初初玩都係覺得打打怪好好玩
唔知點解愈搞愈冇癮, 好似仲難升左咁..........

死廢game

依家諗實d裝點好
放唔放出去?
回復

好吧,我放棄,但係d裝備點搞好
回復

但係始終玩左好耐呢..
我退出主要唔係呃錢
係升lv

打怪, d怪好似勁左咁
狂出技先算係扣到佢多d血
就咁打真係悶死
爆怪, 好似一隻隻打仲好咁(引得好例外)

打王唔卡怪/定怪打咩??

升lv咁難
仲要整d高lv先夠玩的任
神之幻境喎..神級又唔知幾多
d怪又係抄低級怪轉個魔化就算= =
睇都睇到厭

有錢都係其次, 等級似乎更為重要???

高lvh9,唔開經卡升一年都唔知可以到幾多
有幾錢?
回復

因為就係我想整圖- -''
所以唔知玩定唔玩
其他game都冇咁好整丫
唔知點好呢~~~
回復