查看: 19069|回復: 62
打印 上一主題 下一主題
收起左側

香港人GGC所作所為

唉..
我都算係GGC既老玩家..我諗都玩左1~2年..去GGC既原因真係頂唔順KYO2 D傻仔..又走場,又MH,又嘴炮咁~
一轉左去GGC,覺得真係好正..又冇人走場..同D台灣玩家相處得好好..識左好多FD..成日約人地打團戰咁
點知玩左一年..開始多左香港人..咁都冇乜所謂..一齊玩囉..
冇品行為真係數唔晒..講粗口,走場,嘴炮,汁雙豬肉等不計其數..比人殺馬就鬧人..講香港粗口..
講真..自己隻馬控唔好搞到死左,仲要鬧人,我覺得就算鬧都醒少少..用返書面語鬧啦..人地台灣人鬼睇得明咩
GGC而家好就好在開左香港區..可以比班冇品既香港玩家入去玩..我平時玩開12.1C..諗住入去睇下D人D水準去到邊
點知..我玩上杉出法裝又比人話我唔識玩,我出爆彈殺人就話我蝕錢..唉..香港人..檢討下自己啦..正係識話人地台狗..你地成日走場成日做埋晒D無品野唔係狗咩..有口話人冇口話自己

回復

分隊隊長
感覺好強的說=3=
有時香港人系咁
講粗口咪由得佢
回復 支持 反對

thanks for sharing
回復 支持 反對

咪系囉  好狗-.-
回復 支持 反對

所以我轉左玩vlan
回復 支持 反對

台灣一樣走場人數都唔小=.=我玩個時  一些台灣人一死左就走場   
一些香港人  我念到差唔多~

我念個個都係 細路來 =.=
回復 支持 反對

我上次有一場,我一開波就話$#單中.點知有人同我搶,比佢搶到,知後佢搶完我硬係同佢講話做咩搶,最後佢仲話我死垃圾唔夠搶,真係好鬼9
回復 支持 反對

其實..咪就係KYO2 D人依為自己好勁..轉黎GGC囉=]
回復 支持 反對

香港人就係咁..文化唔同
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對