打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 40組問題

關閉 [複製鏈接]

[localimg=150,150]1[/localimg]咁樣跑會吾會好煩啊-0-?!
紫色:南上
紅色:南下
綠色:道123
藍色:道45
希望幫到大家=)
回復 支持 反對

首先唔該晒[[onion_54]]
呢d死人版規食屎啦[[onion_52]]
諗出嚟個個都有病架[[onion_04]]
不知所謂[[onion_13]]
扣分啦扣飽佢[[onion_37]]
我大很把分扣啦銀樣!死契弟[[onion_28]] ...
andy1668 發表於 6-8-2009 23:03

首先同你講...是你說的...先扣你500分

然後我想講,呢啲唔卡時既路線我跑過....係ok危險的

我跑過一種卡時既方法,想同大定分享下,因為我一家大細都咁跑

卡時:卡時30秒,先跑去35城既最上面食哂啲點(如果隔離有個點係中間就去食【如果隔太遠就唔好食

住】),去到盡你會去到兒童公園站,就落去乾代站,去到聖水 十字路口就落去行橋落道谷(ps:如果聖

水站個度有點就去食先行橋落道谷),然後如果去到永東大橋 南端 三岔口埋邊有點未食就食埋去,去

到京畿高 十字路口就轉右食點,去到論峴 十字路口轉右,新沙站 十字路口轉右,去到百濟 十字路口

轉左上橋上番南山,行到橋最盡內隧道...入隧道個陣即刻噤J上去上面...又可以係隔離條路仔上番

去,然後既路你會識行...然後就係終點等你既同伴番黎。

道谷:首先落去首爾叢林入口,去到永東大橋 北端落橋落道谷,去到COEX 十字路口右轉食點...去到教保生

命 十字路口轉去江南站 十字路口...去到第4,5行會見到上下都有大約10點,然後依照上下次序...卡

啦卡啦咁食(上下同步食...食完行番橋去35城)行完橋轉左...去番首爾叢林入口轉上去終點。
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

咁有冇食屎先[[onion_48]]
andy1668 發表於 8-8-2009 18:39

努力回帖賺點吧!加油
回復 支持 反對

咁如果唔夠4個人...3個人做唔做到架?
kiufung101 發表於 8-8-2009 16:46

4個人 跑道谷345果個用不錯引都跑到的
除非你用新手車

另外3個人係可以完成40組隊的
只係係時間方面會比較危險d
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

咁如果有人叫你收錢你會去收嗎?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對