查看: 1447|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] [ 08.19 ]Meridian正式推出屬於自己的點數卡

大家好^^
Meridian正式推出屬於自己的全新點數卡「高點卡」,新的點數卡的使用方法與以往的點數卡一樣,登入Meridian官網,前往會員專區,然後按儲值cde點卡,輸入序號後點數就會存入Meridian官網帳號,而稍後亦會廣泛地應用於Meridian旗下所有遊戲產品上!!目前在市面上售賣的或各位手上持有而未啟用的《星夢Online》150點數卡、CDE Point Card 及 My Monkey點數卡,仍然可使用!!

全新的「高點卡」以鮮艷的紅色為底,配以白字紅邊的「高點卡」三個大字及白色的本公司標誌為圖案設計,搶眼奪目容易辨認。新點數卡每張售價沒有提升仍為港幣$38元150點。大家要留意囉!!

另外,為了令大家更方便使用刻紋「鋼之仲裁者紋章」,由20/8起鋼之仲裁者紋章只需持有鋼之魂就可以成功使用刻紋技能。「鋼之魂」用以下方法可取得。

大家只要持有「鋼之仲裁者脛甲」、「鋼之仲裁者鎧甲」(或鋼之仲裁者圖騰)及「鋼之仲裁者左腕」和「鋼之仲裁者右腕」,就可以得到大法院將總務員確認為鋼之仲裁者的一員,並獲得學習及使用刻紋技能的關鍵物品—「鋼之魂」!

回收區鋼set d貨應該會多唔少- -
冇鋼紋d玩家=正

---
by小夜*: 已代為補上圖片
回復

成套野要成1000點...
變相即係要我地比錢[[onion_56]]
回復 支持 反對

星夢好狗^^ 狗到出汁
回復 支持 反對

星夢好狗^^ 狗到出汁
夜月朽 發表於 19-8-2009 20:37

咁又唔好咁講.
人地始終要搵錢
回復 支持 反對

好狗啊= =  咁樣姐係鋼紋=無限
回復 支持 反對

鋼s可以放返倉  唔洗晒位@@
回復 支持 反對

放件上得80點 比佢賣400點  
正宗的 價底買 高價放
起碼換返8折都好  少點到咁 我唔好放多件野起倉
回復 支持 反對

oh/.\ 難得我今日仲搶左S鋼.. 仲搶得好辛苦-,- 勁緊張xd
回復 支持 反對

出d出埋兔紋嫁啦
星夢就賺到死
回復 支持 反對

出d出埋兔紋嫁啦
星夢就賺到死
無情乂風 發表於 19-8-2009 23:29

暑假即將結束
要把握最後一個良機
回復 支持 反對