打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] [活動提議] 樂古送JatCar活動

關閉 [複製鏈接]
我另一個建議係約出黎網吧

再一次全城比賽
真白羊 發表於 6-1-2010 18:36

你地禁變態-.-
回復 支持 反對

你地禁變態-.-
stupid0879 發表於 7-1-2010 10:52

對. 我是BT的
回復 支持 反對

我強烈反對...就咁比幾鋪賽就有jatcar...對新手...
同埋排左成晚既我毫不公平...
我寧願大家搵刷點...
咁樣實際D囉...
堅持搞比賽...我無野好講...不過白羊...問心果句...你對新手過意得去?
回復 支持 反對

咁不如搵相cap圖~鬥相中最多人(暴走除外)-.-圖中要有自己本人ac,以免人地偷圖
回復 支持 反對

咁不如搵相cap圖~圖中最多人既有J car-.-圖中要有自己本人ac,以免人地偷圖
~ToTo~ 發表於 7-1-2010 15:05

又一on直直行為=.=
唔比你事前cap好左?
倒數果晚咁x多人你勝出機率好高姐
回復 支持 反對

我強烈反對...就咁比幾鋪賽就有jatcar...對新手...
同埋排左成晚既我毫不公平...
我寧願大家搵刷點...
咁樣實際D囉...
堅持搞比賽...我無野好講...不過白羊...問心果句...你對新手過意得去? ...
yikhei1 發表於 7-1-2010 15:01

現在是提議階段, 除左支持搵刷點其他意見都可以提出
只要係對版對Game既將來有良好發展既建議都可以提出

對於比賽方面, 唔係簡單比幾場賽就有
形式未定
比賽唔係一定高等就一定贏
至於排左成晚既朋友
你已經拎到你要既野
可以選擇參唔參加活動, 參加左贏埋就多1架可以拎去放

對於去唔到AGS既朋友依次係一個機會
如果新手想要, 係我既活動未出街之前努力練車
爭取佢自己的機會
老手要拎, 也要付出他們的時間和能力
冇人自問可以必勝, 出黎比賽我睇下佢地仲玩唔玩到LAG

我送既一架車, 係我自己拎出黎
係20架jatcar入面其中一架
拎出黎攪活動, 完全係我個人意願
全server應該仲係只有21架jatcar係玩家手上, 冇影響遊戲平衡

搵刷點的確係難, 不過對依個版既人流同任何玩家都有好處
所以我第一個諗到既係依個
不過有人反映太多車好難完成, 亦怕到時完成左又唔係第一個完成
心機會白費
我覺得,做每件事盡量考慮背後既意義
盡力參與, 你既努力唔會白費

以甚麼活動同甚麼方式進行活動
目前等你地既意見
回復 支持 反對

單循環積分制
真白羊 發表於 7-1-2010 00:00

將參加者以單循環方式與參加者比賽
以積分方式計算各人排名
共分多站進行比賽 最終排名最高者即可獲得Jatcar

註:或可加插預賽 選出實力較高的19人集體進行多次比賽
  正如現實的職業季度賽一樣
又一on直直行為=.=
唔比你事前cap好左?
倒數果晚咁x多人你勝出機率好高姐
yikhei1 發表於 7-1-2010 15:07

一句到尾都係你自私 唔想自己辛苦取得既Jatcar比人咁輕易拎到姐
白羊佢都排左成晚啦 條序點處理係佢既事
旁人只可以跟主題比意見 參唔參加就閣下自理
唔好忘記一點 最終決定權於主辦單位手上
回復 支持 反對

將參加者以單循環方式與參加者比賽
以積分方式計算各人排名
共分多站進行比賽 最終排名最高者即可獲得Jatcar

註:或可加插預賽 選出實力較高的19人集體進行多次比賽
  正如現實的職業季度賽一樣

NuclearAsh核灰 發表於 7-1-2010 16:04

謝謝補充^^ 非常好的意見
如果攪得好應該會多返人加入RCO
回復 支持 反對

咁不如搵相cap圖~鬥相中最多人(暴走除外)-.-圖中要有自己本人ac,以免人地偷圖
~ToTo~ 發表於 7-1-2010 15:05

今次既活動, 我都希望尊重返辛苦排隊既會員
始終我都有份支持佢地去參加AGS
所以活動唔可以太簡單, 亦需要對RCO版及Game有長遠D既意義
回復 支持 反對

謝謝補充^^ 非常好的意見
如果攪得好應該會多返人加入RCO
真白羊 發表於 7-1-2010 16:08

宣傳方面要落好多功夫...Orz

冇記錯NRadio個邊可以落廣告 你嘗試搵下樂古有冇地方可以落
公告NRadio之類之類..
回復 支持 反對