打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 我想問112閃夠唔夠?

黃巾120閃up應該得
打虎就要用環
回復 支持 反對

小弟...未死過單刷既話[[onion_38]]用盾既話...如果想刷戰場..都係主棍好D[[onion_36]]
傻爪小優~ 發表於 21-1-2010 21:34

棍刷低lv戰場都算ok啦, 不過去到高lv既戰場, 盾同環都係主流, 棍都係夕陽既兵種黎[[onion_25]]
小絆都棄棍從盾啦! 不過我未到80lv都唔會轉任何兵種, 夠升lv用就ok啦!

以樓主71lv從4重甲主戟, 副環刷黃巾應該冇問題, 不過最後到張角果度, 就唔知過唔過到,
目前來講我仲未能可以係正面ko佢, 好彩一路都有把副扇好幫手, 又能補血, 又能ko埋張角,
其實未到80lv前, 我認為扇都係最好既幫手!
回復 支持 反對

其實而家仲可以用鉞刷戰場
4招群技︰急沖、離甲、回鋒斬、虛殺式,全都係100%傷害(未計專精+的傷害)
又可以吸血同吸體,雖然只能2分鐘一次,但都好方便
打BOSS又有劈傷,而且割裂、烈風斬呢2招的傷害又超高...

真係覺得,鉞已經取代傳統的刀槍棍...
回復 支持 反對

棍刷低lv戰場都算ok啦, 不過去到高lv既戰場, 盾同環都係主流, 棍都係夕陽既兵種黎[[onion_25]]
小絆都棄棍從盾啦! 不過我未到80lv都唔會轉任何兵種, 夠升lv用就ok啦!

以樓主71lv從4重甲主戟, 副環刷黃巾應該冇問 ...
赤璧老漢 發表於 22-1-2010 18:33
用盾打張角既話...我多數清哂d卒..睇下係over一定數量既血,足夠既話先正面打張角
ps:盾清卒個時開回天盾~~
其實而家仲可以用鉞刷戰場
4招群技︰急沖、離甲、回鋒斬、虛殺式,全都係100%傷害(未計專精+的傷害)
又可以吸血同吸體,雖然只能2分鐘一次,但都好方便
打BOSS又有劈傷,而且割裂、烈風斬呢2招的傷害又超高...

真 ...
Quentin~ 發表於 22-1-2010 20:37

係嫁...[[onion_21]] 諗緊好唔好轉xD~
回復 支持 反對