查看: 5224|回復: 50
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] [車隊宣言] 暴走不用BUG

關閉 [複製鏈接]

相信大家都知道暴走有大量利用類似LAG機的現象
在暴走中做成會飛天遁地左穿左插既情況
令其他正常遊戲既玩家, 在合理環境下不能將其轉飛之餘
還會在過終點時離奇超越前者
最終贏得大量海盜箱子

本人以樂古版主及玩家之名義
對有關利用遊戲漏洞進行不公平遊戲, 從而獲得利益者
予以強烈譴責

我在此表明,我會以官方討論區版主名義
請官方盡快處理問題

另外, 我在此號召各大小車隊
參與反BUG暴走聯盟
聯盟內車隊成員需守以下守則:

1. 不可惡意使用BUG進行遊戲
2. 如多次被發現懷疑使用暴走LAG, 被其他玩家成功截圖
必須向車隊隊長解釋, 並由車隊隊長公開解釋或公佈處分
該玩家並應即時起不能參與暴走直至LAG情況有改善為止
3. 如車隊為包庇縱容隊員違反宣言, 該車隊將被視為合謀
4. 任何玩家, 惡意利用BUG進行遊戲, 我們必予以強烈譴責, 並會與其終止一切貿易往來

參與上述宣言車隊, 請由隊長或代理隊長回覆

BY 真白羊
25-1-2010

已參加宣言車隊:

光速傳說
修羅道
ESGS乄EliteHK
Speed Star
回復

本人 真白羊, 代表<光速傳說>車隊
同意參與反BUG暴走聯盟, 並同意宣言內條款
回復 支持 反對

飛禽走獸@@?

回復 支持 反對

人地開小號玩bug吹佢唔脹架喎(例如冰雪兒)~.~
跟本冇人知佢正身係邊個
回復 支持 反對

本人23lv上星期玩暴走   我係好lag但比ZR車隊ga   BENO吊媽媽話我BUG狗
但我羅第31名   如果我係BUG每一場都第一名啦!!! 但係ZR車隊點解會有咁唔識尊重GA人呢   
先前FD仲叫我入ZR   但係入佐日日咁比佢吊    唔該ZR話下喱個人啦!!! 敢樣大家都會好相處
回復 支持 反對

本人23lv上星期玩暴走   我係好lag但比ZR車隊ga   BENO吊媽媽話我BUG狗
但我羅第31名   如果我係BUG每一場都第一名啦!!! 但係ZR車隊點解會有咁唔識尊重GA人呢   
先前FD仲叫我入ZR   但係入佐日日咁比佢吊    唔該ZR ...
siu乂軒仔 發表於 25-1-2010 14:17

以我所記得..佢都問候過唔少人了(包括萍妹,新哥,mk,史迪仔等等...)
回復 支持 反對

本人GAME ID:ay1668代表"修羅道"車隊
同意參與反BUG暴走聯盟, 並同意宣言內條款[[onion_51]]
回復 支持 反對

本人GAME ID:ay1668代表"修羅道"車隊
同意參與反BUG暴走聯盟, 並同意宣言內條款[[onion_51]]
仲原太洋 發表於 25-1-2010 15:44

多謝支持 ^^
回復 支持 反對

以我所記得..佢都問候過唔少人了(包括萍妹,新哥,mk,史迪仔等等...)
tszlai01 發表於 25-1-2010 14:46
佢自己個名衰好啦!無謂搞到ZR個車隊
希望ZR隊長可以話下佢  叫佢把口收下
回復 支持 反對

佢自己個名衰好啦!無謂搞到ZR個車隊
希望ZR隊長可以話下佢  叫佢把口收下
siu乂軒仔 發表於 25-1-2010 18:49

每個人性格都不同, 不過大家都有言論自由既^^
盡可能既都唔好太在意, 人都會開心d
回復 支持 反對