打印 上一主題 下一主題
收起左側

無條件的雙經....

_ _ ! 最賤係要做 _ _ _ _ _ _ 先有!
回復 支持 反對

10個鐘 我計您每個鐘頭1.5k high alching啦,
10個鐘都係15k 計盡2.7倍當40k alching, 邊有可能4M 就MAGE 99呀-_-
70開始都起碼12M EXP, 40K = 2.4M only..
回復 支持 反對

一定會升啦D野.. 乜都升 考完AL再玩應該無得玩

OH. 我以為您講緊果段時間4M升99-_- SORRY
回復 支持 反對

我諗緊好唔好為左呢個雙經做MEMBER :S
同埋我諗過下 其實真正有效益既雙經HRS唔多..
個個以為有雙經就PLAN定哂-_- 我諗只要可以多過1個人TRAIN既LV都無乜實際效益..
RED CHIN平時一個人TRAIN既WORLD 依家變兩個甚至3個 其實大家SHARE左D EXP
比平時其實差唔多?
不過SUMMONING , HERBLORE 同 FARMING 仲有 RCING 係最值得升既LV..
回復 支持 反對

如果大家好似我咁諗 再諗一諗 其實依家RED CHIN升左? 我估應該會.
如果係咁 升左但實則多出既EXP唔多 大家反而仲蝕左TIM
都係單獨TRAIN既有著數..
我諗JAGEX一早諗到呢D 所以先搞個好似好有用既EXP WEEKEND黎吸引人做MEMBER,
D細路以為好正有好多經-_- 其實個WEEKEND真正既EXP係應該預期SHARE左之後既 實則都唔多,
如果我係做MEMBER我諗我只會TRAIN CRAFTING算數.
回復 支持 反對