樓主: leotang1994
打印 上一主題 下一主題
收起左側

~◙ 戀▧愛◙ ++"未經歷過,,也不知道什麼叫愛*

上集講到.....
文:咁我唔做電燈膽啦,,走先..88

君,琪:88

~~係走廊度~~

文:真係好想係丫琪隔離個個係我,,而唔係丫君..........唉

x:同我合作呀

文:邊個??

文:丫怡....

怡:點呀?!同我合作,,你幫我手拆散佢,我就幫你得到丫琪

文:妳都痴線架,,我...我..我係唔會同妳合作架

怡:由豫左陣哦,,諗通左就黎搵我啦((走左))

文:我...點會由豫架

怡: ((睇黎佢開始動搖啦,哈,陳心琪..妳同我睇住啦,我會玩殘妳,我要所有

得罪我既人都無好日子過))

~~~~~~~~~~

琪:終於番到屋企啦

娜:番左黎啦

琪:5

娜:我覺得自從轉左校之後...我地..好似越黎越少野傾咁

琪:55,我都覺

娜:妳隻腳做咩,,留左好多血呀

琪: ((面青口唇白))可能...可能係頭先個班人整......((暈左))

娜:琪~~唔可以去醫院,,唔係會好麻煩...等我番黎(娜係考過急救,, 佢仲以

第二名畢業)

琪:呀((痛醒左))

娜:痛呀??

琪:5

娜:咁我輕手d啦

琪:娜,,thank you''''''

娜: fd 黎架嗎

琪:鍚晒妳呀((攬住))

娜:傻妹^^((攬實))

琪:因住我隻腳,,好痛

娜:sorry ar,,個傷口好彩唔係太深,不過我覺得你最好都係暫時唔好做d劇

烈既運動

琪:咁......會唔會留疤架??

娜:.....會....

琪:下....會留...唔制><

娜:咩呀..我話會留疤既機會係千份一

琪(鬆一口氣))^^妳頭先咁講嚇死我啦,仲以為會添

娜:我都未講完妳就插嘴,,無禮貌 =口=

琪:咁我都受到教訓啦=3=

娜:貪靚

琪:妳唔係??!^^

娜(輕輕咁打琪隻腳))

琪:痛架小姐

娜:係時候休息啦

琪:咁好啦,,Good night

娜:Good night

琪:[[我好似唔夠打,,如果今日無丫君佢地...我實死硬,,睇黎我都要增值下

自己啦.....]]呀....[[個傷口仲好痛]]

~~~~~~~早上~~~~~~~~~

娜:妳今日不如番係屋企休息下

琪:下...咁未miss左好多好好玩既野囉..唔制>^<

娜:尼個時候仲掛住玩

琪:要番學..要番學.....

娜:唉....妳仲2啦

琪:好耶^^

娜:不過妳尼個樣...我叫丫君接妳番學

琪:唔好

娜:why????

點解丫琪唔俾娜叫丫君黎呢???????

莫非............

(~續~)
回復 支持 反對

上集講到.......
~~~~~~~早上~~~~~~~~~
娜:妳今日不如番係屋企休息下

琪:下...咁未miss左好多好好玩既野囉..唔制>^<

娜:尼個時候仲掛住玩

琪:要番學..要番學.....

娜:唉....妳仲2啦

琪:好耶^^

娜:不過妳尼個樣...我叫丫君接妳番學

琪:唔好

娜:why????

琪:因為........我仲唔想佢知我住係邊..----------- 作:唔好打我呀!!!!!

娜:咁我叫丫臻

琪:5,,不過唔好話俾佢知我個傷

娜k,,no problem

[9636xxxx]

臻:喂,咩事

娜:今日丫琪想你車佢番學,,ok??

臻:丫琪叫到梗係得啦,,半個鐘內到[[可以車丫琪番學簡直係求之不得啦]]

~29分鐘後~

bubu...

娜:岩岩好30分鐘,,好準時哦

臻:仲洗講既,,hehe,,上車啦

琪,娜:係

琪: ((隻腳拐下拐下))

臻:琪,妳隻腳做咩呀

琪:無..無野呀,,尋日布班人同我,君,文打交個陣唔小心俾人砍到

臻:砍到??俾我睇下

琪:下..唔洗啦,,無咩事啦

娜:琪,就等尼個以第一名急救畢業既人幫妳睇下啦

臻: ((拆左砂布))吾.....傷口都算ok,唔係太深,不過妳最好係短期內唔好俾

佢掂到水同埋唔好做d劇烈既野

琪:姐話沖澡都唔得((天真))

臻: ((好可愛))咁又唔係,總之沖澡係得,,不過唔好令個傷掂到水就ok啦!!

琪:.......哦......

臻:切記唔好俾個傷掂到水

琪:得啦,,長器..

臻:驚妳唔記得咋

琪:^~^

臻:記住

琪:唔好令個傷掂到水呀嗎.=='''

臻:係啦,,叻女

娜:咁都得...........

~課室~

琪: ((拐下拐下行入課室))

君:琪,,妳隻腳做咩呀

琪:牙.......[[點講好呢...講真話又驚佢擔心...講大話又好似對佢唔住咁]]

君:睇妳咁個樣,,係咪諗緊講事實就擔心,,講大話又對我唔住

琪: ((o嘴中......))[[好犀利呀.....君係唔係識讀心術架..]]

君:咁睇妳個樣..個傷係尋日同班人打個陣整親架啦

琪:咩事都暪唔到你既,,好彩有丫娜同丫臻咋

君:正傻豬黎架.....丫臻都係度??

琪:係呀,,娜同臻幫我包鑥傷口呀

君:係牙....[[丫臻?身為普通朋友又會知妳住邊,,而我尼個男友居然唔知...

你地係咩關係呀??]]((疑心又起))

琪:ci.....[[又痛添]]

君:做咩呀??!

琪:無野

臻:等我睇下[[又流血,梗係個傷未埋口又行咁多樓梯上課室啦]]

娜:點呀??

臻:無野既,,換左d砂布就得啦

君:嚇死我啦

琪:都話無野洛

君:下次有咩事都要話我知

琪:得啦

~續~
回復 支持 反對

上集講到....

琪:都話無野洛

君:下次有咩事都要話我知

琪:得啦

君:個班咩人黎架??!做埋尼d野,,日光日白係學校劈友,,對向仲要係個咁令
既女仔

娜:琪,,妳近排有無得罪過人

琪:照計應該無哦

娜:咁又係..妳咁好

臻:係哦,,丫琪妳就生日可?

琪:係呀^^''

文:really??((唔知係邊彈出黎))

娜:呃你做咩[[莫明其妙]]

君:[[丫琪生日..身為佢bf既我...一定要搞d野既,,hehe''']]

文:你做咩陰陰嘴笑呀...係咪諗緊d淫野

君:.....我唔係d咁既人........我係正[人]君子....哈哈.......

= ='''''全部人都靜晒

全:爛gag..

君:........琪.......今日陪唔到妳啦

琪:下'''''''

娜:me too......

琪:下......

文:sorry,,我都係

琪:下..下

臻:對唔住呀,,我都係

琪:>3<...下下下........

全:sorry ar!!!!!

琪:算.......咁就由得可憐既我..孤伶伶自己一個拐下拐下咁番屋企啦.....唉

走晒......

琪:搞錯呀....走晒...

放學......

丫琪自己一個走.......行行下居然落雨

琪:下.唔係呀.依家先黎落雨..我又無帶傘..又無瓦遮頭,,最慘係....尼度居然

一部的士都無.......

跑番屋企後,,丫琪已經進化成落湯雞

琪:成身濕晒添...乞痴....屋企無人....沖澡先...乞痴

.............................

琪:隻腳好痛....嘩...成兩點啦.....訓教先.....

((蓋被))

琪:好凍呀....乞痴..((蓋多張被))仲係好凍....都無開冷氣都咁凍既....zZZZ..

~~三點~~

娜:番黎啦...已經咁夜啦...搞丫琪生日既野搞左咁耐添...好熱呀...咩天氣

呀...個廳都唔開冷氣

~第二日~

娜(敲門))起身啦,,大小姐((開門))大熱天時做咩唔開冷氣呀,,嘩!!妳仲蓋

咁多被...妳想焗死自己咩

琪:好凍呀.....((細聲))

娜:凍??((摸下丫琪個額頭..好熱,,個身好凍))發燒??((左支量體溫既野))

40.3'c?搞錯.....車妳去醫院...((諗住抱丫琪))[[唔夠力抱妳添]]

[呠呠]

臻: ((大叫))番學啦兩位

娜:你黎得岩啦,,快d上黎((係露台度叫))

臻:下???哦[[做咩呢??!係唔係想請我食早餐報答我呢..嘻嘻]]

娜捉左臻上丫琪間房

臻(見到丫琪訓左係張床度))哦........~續~

丫臻[哦]d咩呢????

留意下一集啦

你地覺得我應唔應該為每一章文

都起一個名呢???俾d意見呀!!!
回復 支持 反對

愛的記憶~((上))

娜:你黎得岩啦,,快d上黎((係露台度叫))

臻:下???哦[[做咩呢??!係唔係想請我食早餐報答我呢..嘻嘻]]

娜捉左臻上丫琪間房

臻(見到丫琪訓左係張床度))哦,,原來娜妳叫唔醒丫琪,,想我叫醒佢,得!!

無問題!!喂,,起身啦....= =''真係好訓得哦

娜:= =''唔係呀...快d送我地去醫院,,丫琪發緊高燒呀..40.3'c

臻:唔係呀((抱左丫琪起身))丫琪隻腳..

娜:發緊炎仲留左好多血

臻:shit..

~醫院~

(娜去打電話)

醫生:好彩送得黎快咋,,唔係..

臻:隻腳好可能保唔住

醫:5,佢都燒得幾高下

臻:係牙....咁退左未呀

醫:仲係咁,,你地仲未可以去睇個女仔住,佢仲係危險期,需要多d休息

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

君個邊

君:丫琪仲未番既??

文:丫臻都係

樂:丫娜又係咁哦

君: [[丫琪同丫臻都未番??搞咩呀...]]等我打俾佢地.....((打緊))

文:點呀??

君:一個都唔通...

[妳是我唯一的愛...愛妳不需要理由~~]

君:喂

娜:君!!你快d黎xx醫院,丫琪入左院呀

君:下~~哦..我依家即黎

文:咩事呀

君:丫琪入左醫院

文:咩話,,尋日見佢仲好地地架

君:唔知呀...

樂:仲唔閃人,陣間miss到左就黎唔切啦

~醫院~

君:丫琪點呀

娜:佢係入面

君:你對佢做左d咩呀((憤怒對丫臻講))

臻:咩呀??!我無呀

君:你無??你無做d咩,丫琪點會咁呀

樂,文:喂,,冷靜d啦

娜:唔關臻事架...係因為我地無理到丫琪,自己走左去搞佢生日d野,,跟住又

落中雨,佢又無帶傘淋到雨,搞到傷口發炎兼發高燒

君:咁我可唔可以入去睇丫琪呀??

娜: ((拎頭))

君:.......[[好擔心妳呀!!]]

臻:放心啦,,丫琪吉人自有好運

文:係囉

君:都係我..如果我唔係走左,,丫琪就唔會淋到雨...佢就唔會..

樂:hey!!唔好咁諗啦,你怪自己都無用架..件事都唔係你想既

文:丫琪醒左啦,,叫醫生黎啦

~幾分鐘後~

醫生:你地可以入去睇下個女仔啦

君:琪!!

琪:咁多人既

娜:見多d未呀

琪:隻腳仲有d痛>^<''不過我頂得順既

君:妳個蠢才...落雨都唔帶傘

琪:君...sorry ar...

樂:好喇好喇,,我地要俾病人休息下

君:咁陣間再黎睇妳啦

琪:下..唔好啦...我都唔累..留係度陪我啦

君kok~

娜:咁我地唔阻你地啦((推左佢地出去))

琪:其實呢...有個問題我想問你好耐啦

君:問啦,,我一定會答你既

琪:你仲2我d咩??

~回想~

兩年前

琪:你仲2我d咩

x:下~~仲2就係仲2啦哦,咁妳又仲2我d咩牙

琪:吾......唔知哦...總之就係仲2啦

x:咁未係囉,,正傻豬黎架,,妳要記住愛一個人,如果講得出妳愛佢d 咩..咁就

唔係愛一個人,咁係愛一樣野

~回到現實

君:琪???

琪:下??做咩呀

君:妳頭先問我..我仲2妳d咩呀嗎

琪:咁你點答
回復 支持 反對

上集講到

~回到現實

君:琪???

琪:下??做咩呀

君:妳頭先問我..我仲2妳d咩呀嗎

琪:咁你點答

~愛的記憶~((下))

君:我仲2妳可愛,令同蠢囉

琪:哦....((down晒))我好累呀.......

君:咁好啦,,聽日再黎睇妳

琪:嗯~

君走左,文就入左黎

琪:係你呀......

文:係唔係唔歡迎先

琪:唔係

文:妳有心事呀

琪:係咪每個男仔都正係仲2又可愛又令既女仔架((無精神))

文:何出此話呢

琪:答左我先啦

文kok!!唔一定既,,我就一定唔係尼種人啦

琪: ((精神晒))真既?

文:but...大多數男仔都想自己女友又令又可愛架

琪:............係牙....

文:做咩咁問既,,係咪丫君同妳講左d咩呀

琪:下...無..無,,點會呀,佢不知對我幾好呀~係我個fd咋

文:又關妳個fd事

琪:係咁既...我個fd問佢bf佢仲2我個fd D咩..跟住佢答佢仲2我個fd可愛,令

~咁我個fd既前度bf話如果個個人同我個fd講得出佢仲2我個fd D咩,咁佢

就唔係仲2一個人,,而係仲2一樣野

文:哦.....唔明....又妳個fd又妳個fd既前度 bf.......好亂.....

琪:= ='''

文:妳個fd就係妳,,妳個fd既bf就係丫君,,係咪((拆穿晒))

琪: ((死雞撐飯蓋))梗係唔係啦,你咪亂up啦...[[差d俾佢拆穿添*]]

文:好好好...個個係妳個fd,,唔係糸,ok??

琪:恩^^''成十二點啦,,你仲唔番屋企

文:我又唔係女仔先唔驚夜番有色魔,,聽日又唔洗番學,番到屋企與其對住

三隻夜鬼,不如留係度夠令女,係咪先((笑緊))

琪: ((笑))

文:笑番未好囉

琪:哦...咁姐話你頭先講d野只係用黎令我笑番咋((扁嘴))

文:出自真心架

琪:信你啦....咕~~

文:次次見妳都係咁既.....咕~~  = =''

琪:彼此彼此咁啦^^

文:^^ haha..........

琪:唔好正係笑..有無d實際既行動呀

文:yes,,madam~我依家即刻買野番黎俾妳醫肚

琪: ((更正))係我地

文k!!好快番((衝左出去))

琪:^^

~喀~開左門

琪:咦!!咁快既

怡:咩咁快呀

琪:係妳??

怡:聽妳入左廠,所以我未黎探下妳囉

琪:妳幾時變左好人呀

怡:我今日黎唔係要同妳嘈,,我想同妳講一樣野

講咩呢????????????

唔知............

so

請留意下集
回復 支持 反對

怡:聽妳入左廠,所以我未黎探下妳囉

琪:妳幾時變左好人呀

怡:我今日黎唔係要同妳嘈,,我想同妳講一樣野

~永遠的守護~

琪:咩

怡:係關於我同君君架

琪:君君??[[好嘔心]]

怡:^^好cute尼~不過我覺得尼d相仲cute呀

琪:咩相??

怡: ((放低左d相))自己慢慢睇,,我走先,如果妳想要既話我有大把呀

琪: ((睇))d相.......d相..........

文:番左黎啦,,頭先我係門口見到丫怡.....

琪:d相.....

文:做咩呀??((睇))d相...點解丫君會攬住丫怡既......佢地仲 ki...ss......

琪: ((喊緊))文.......

文:唔好咁啦,,見到妳咁,我會心痛架

琪: ((喊得仲大聲))嗚~~~

文:d相係丫怡俾妳架

琪: ((點頭))嗚....((攬住丫文))

文:琪...((攬實))....或者d相...係丫怡用電腦合成架嗎,, 佢份人為左破壞妳

同丫君咩都做得出

[卡察]有人影低左d相------近排太興用電話偷影野

琪:真既??

文:係....[[如果呃妳既話可以令妳開心...我.....願意去做]]

琪: ((笑番))咁...我未喊錯左囉

文:係呀((鬆開隻手))[[我會一直守護住妳,,絕對唔會令妳傷心]]

琪:頭先...好多謝你

文:應該既,,如果頭先個d相係真既話,,妳會點??

琪:我...我都唔知呀...總之一定會好傷心...我諗我會離開香港...不過你都話

d相係假架啦,,所以尼d野無可能發生既

文:係囉,,哈[[妳信我咁就好喇]]

~其實d相係丫怡跳樓丫君救佢,個陣影低架......that means係真架...不過ki

ss個度就係就位咋

怡:喂~~君哥((打俾丫君))

君: ((認得出把聲))打俾我做咩

怡:係咁既...我..有d野..關於丫琪架...唔知應唔應該話俾你知

君:丫琪??丫琪有咩事,妳好講啦哦

怡:十點係xx等第((cut左線))

君:喂...喂....[[都唔知尼個女人搞咩,,想對丫琪做咩呀]]

~xx~

君:搵我咩事

怡:係咁既...我見到d野..唔知好唔好話你知

君:係關於丫琪就講,,唔係既話我就走先((走))

怡:咪住~我見到丫琪同丫文一齊呀

君:...........((續))

丫君會有咩反應呢

佢會好嬲??

定係

當咩事都無發生過??
回復 支持 反對

怡:十點係xx等第((cut左線))

君:喂...喂....[[都唔知尼個女人搞咩,,想對丫琪做咩呀]]

~xx~

君:搵我咩事

怡:係咁既...我見到d野..唔知好唔好話你知

君:係關於丫琪就講,,唔係既話我就走先((走))

怡:咪住~我見到丫琪同丫文一齊呀

~信任

君:唔出奇呀,,佢地係fd牙嗎

怡:唔係個種一齊,,係男女朋友個種[[你係唔係跟得陳心琪多蠢左呀]]

君:唔好引我笑啦~一個係好gf,一個係好best fd有咩可能呀..況且妳口講無憑

怡:拿!你睇下d相~一張我係上次我跳樓個陣佢地藉住你去救我個陣我d靚咁岩見到

影既,,另一張係岩岩我去醫院探丫琪個陣影凹

君:妳講我就要信架,,妳唔俾d相係妳整架

怡:信不信由你,,我只不過唔想你俾佢地呃左咋[[你係我架,,我唔會俾人搶左你架]]

君: ((走左))[[唔通...佢講既野係真既.........無可能架]

~屋企~

文:我番黎喇

君:咁夜呀,,成兩點先番

文:係呀,,訓先好累

君:咁累,,去邊黎呀

文:無呀...岩岩睇完丫琪

君:佢點呀??

文:丫琪?佢好精神哦,,你都有睇佢架,又會咁問既,訓先[[真係好搞野]]

君:[[唔係哦.我睇丫琪個陣佢仲話自己好累哦..唔通.佢地真係.....]]((左李5出黎

撕爛晒))

~君既腦海~

惡魔君:尼d野證明晒丫怡講d野係真架啦,唔好再諗喇,,佢地肯定有野

天使君:你唔好唔記得丫琪係幾愛你,你係幾愛佢,,你要信佢呀

君:你講得岩,,我係唔應該懷疑丫琪架

~醫院~

怡:妳個8婆...妳有咩好...我自問無一樣野差過妳,,不過好快丫君就會番黎我身邊

~喀~有人開左門

怡: ((閃....入左廁所))------私家病房

君:老婆~我買左...((見到丫琪訓覑左))...^^妳訓覑個樣好可愛呀((細聲))sorry ar~

我之前居然懷疑妳同丫文有路.....不過我以後都唔會唔信妳架喇~仲有我買左妳最

仲2飲既哈密瓜珍珠奶茶呀,,,訓醒先飲啦......聽日見識((錫左丫琪既額頭一啖先

走))

怡: ((君一走怡就出左黎))哈密瓜珍珠奶茶?哼唱!((狂笑中))好好咁飲啦妳,飲埋今

次妳都無可能再飲到丫君買既哈密瓜珍珠奶茶叮[[好彩我有兩手準備...丫君越癡

心,,我就越想搶佢番黎]]

~續~

跟住落黎劇情就變得好快-------我都覺得係!!哈哈......連我都覺得....

簡直係峰迴路轉

切勿錯過-------好似賣緊廣告 xD'''''
回復 支持 反對

上集:
君:老婆~我買左...((見到丫琪訓覑左))...^^妳訓覑個樣好可愛呀 ((細聲))sorry ar~

我之前居然懷疑妳同丫文有路.....不過我以後都唔會唔信妳架喇~仲有我買左妳最

仲2飲既哈密瓜珍珠奶茶呀,,,訓醒先飲啦......聽日見識((錫左丫琪既額頭一啖先

走))

怡: ((君一走怡就出左黎))哈密瓜珍珠奶茶?哼唱!((狂笑中))好好咁飲啦妳,飲埋今

次妳都無可能再飲到丫君買既哈密瓜珍珠奶茶叮[[好彩我有兩手準備...丫君越癡

心,,我就越想搶佢番黎]]

~君的愛心早餐

琪: ((打哈欠))牙!!((伸懶腰))好好訓呀^^

護:妳都訓左好耐哦,,一覺訓到大天光

琪:^^

醫生:咪係..我都好少見d女仔咁訓得...^^妹妹,,隻腳有無痛

琪:醫生呀~叫我丫琪得喇,仲有睇你個樣都唔係大我好多姐

醫生:哈哈....我22歲...好老呵^^

琪:= =''哈哈((笑))我16歲,,好後生呵^^

醫生:妳笑我>~<''[[尼個女仔好得意]]

護:醫生..仲有病人等你巡房架

醫生:唔好意思,,走先88

琪:^^''8[[尼個醫生咁搞野既]]

~~~~~~~

醫生:丫琪尼個女仔...

護:睇你好似幾軲佢哦

醫生:覺得佢得意姐

~~~~~

護:食早餐喇

琪:又食尼d淡娫娫既野>3<((扭計中))

護:咁妳都要食架((放低早餐就走左))[[我先唔受妳尼套,,雖然真係好難食,但係樣樣

都要食]]

琪:= =''無啖好食T^T((食左啖)).......好淡.....食唔落.......

~喀~開左門

琪: ((以為護士黎左))d早餐好難食..幫我拎左佢

君:係既

琪:君??^^你點會黎架

君:因為我知老婆食唔慣尼度d野,,所以老公仔就出現打救老婆仔囉

琪:你唔洗番學咩??

君:英雄救美係唔需要講時候架,,況而今日番十一點半,睇完妳未番學喇

琪:哦~仲以為你特登唔番學黎陪我添-3-

君:我都想架~不過我知妳實唔肯我咁做^^

琪:實係架啦??[[懶醒啦你~咁都知我諗咩]]

君:梗係啦,,老婆仔咁鍚我^~^又點捨得我為左妳唔番學搞到俾我鬧姐

琪:咁又係>3<有咩食呀?!!((好期待))

君:有妳同我既favourite~提子包唔要提子,,凍豆漿,蛋治(全名: 水煮蛋+沙律+火腿

+三文治)---丫琪有好多奇怪既野,,提子包唔要提子就係其中一樣......所以島叫丫

[奇]

琪:yeah~~多謝老公仔^^

君:尼個係身為妳老公~我~既份內事,,見到妳開心我就開心啦

琪: ((我食))= =谭谭谭d 野...你整架= =''[[提子包入面提子..蛋治有蛋殼...沙律落

多左.....]]

君/////////@係呀..因為無提子既提子包又要用提子味...係搵唔到..所以我叫我

旗下既面包店整完之後..自己挑番d提子出黎...而尼款蛋治又買唔到..so我自己整

囉~點呀??好唔好食呀??

琪: ((勉強露出笑容))好......[[難食..]]

君:真係??^^我都未食早餐,,順便食埋先((我食))

琪:唔好呀= =''((為時已晚))

君: ((吐左出黎))咳~咳...咳...琪..我整得咁難食...妳都話好~

琪:唔係呀~我覺得食野係講整個個人有無心機去整,,而唔係單單講個味道

君:T^T琪~~~好多謝妳呀((攬實))

琪:咳咳..抖.....咳...抖唔到.....氣

君:sorry ar...洗唔洗我幫妳人口呼吸呀@~@

琪:0/////0

kissing~~~

文黎到見到晒

文:琪((細聲))[[我都想俾到幸福妳]]

~怡約左文出黎~

怡:考慮成點呀??要眼白白睇住自己心愛既人同第二個一齊,,定係要同自己心愛既

一齊呀???

丫文會唔會應承佢架???

請留意下集-------又賣野lu^^
回復 支持 反對

kissing~~~

文黎到見到晒

~怡約左文出黎~

怡:考慮成點呀??要眼白白睇住自己心愛既人同第二個一齊,,定係要同自己心愛既

一齊呀???

~~~~計劃((上))

文:好.......我應承妳

怡:^^ 咁就太好~[[陳心琪妳同丫君玩完喇]]

文:不過有條件

怡:講啦

文:唔可以hurt到丫琪

怡:咁就梗係啦[[唔hurt??好笑喇..你太天真啦..有咩可能hurt唔到佢呀]]

文:5[[琪...妳等住黎啦,,我都可以俾到幸福妳]]

怡:等我講個計劃係點啦.!#$#~^&&*(~_)+.............就係咁啦

文k..真係唔會hurt丫琪

怡:得啦

文:咁...幾時行動?

怡:兩日後啦,,我都要準備下d野[[哼!好快..妹快我就可以得到丫君啦]]

~~~~~~~~~兩日後

文:臻~丫琪搵你

臻:搵我??[[唔知搵我做咩呢...hehe..]]

((幻想中))

琪: ((擺出誘人既姿勢))臻,,我等左你好耐啦

臻:^^係咩??妳唔乖啦妳

琪:咁都係因為你囉

~~~~

文:喂,,你留口水啦[[都唔知你諗緊d咩..]]

臻: ((幻想完))下......咩事...[[原來假架...]]

文:= =''丫琪搵你呀~gogogo~~

~~~

怡:唔該~~

護:小姐咩事呀

怡:唔該幫我將尼個cake送去302房呀

護:^^真係有心呀妳

怡:唔該晒^^[[有心??我梗係有心啦,,有心係個蛋糕入面落藥嗎,,食左之後佢就水

洗都唔清啦,,以佢個性有野食一定會同人分享so.....我尼個計劃一定work]]

護:陳心琪有人送左個cake俾妳呀

琪:^^係邊個送架

護:佢無講低個名哦..不過佢好令女,同妳咁上下高

琪:一定係娜^^真係有我心

臻:琪,,我黎左啦

琪:黎左??

臻:係呀,妳叫文叫我黎架嗎

琪:無哦...我今日都無見過丫文又點可以叫到佢叫你黎呢

臻:無??((細聲))哦.我明啦,,原來係丫文製造機會俾我同丫琪....hehe''

琪:做咩係度傻笑呀

臻:無...哈.....無野.......哈哈

琪:= ='((突然醒起d野))係呀,,頭先娜送左個蛋糕黎,,一齊食呀

臻:好呀^^

~食食下~

臻:估唔到d cake幾好食哦

琪:我覺得d蛋糕既味道有d怪

臻:係咩??食唔出....不過...我覺得有d暈~~

琪:我都覺.....好.....暈....((消聲))

~~兩個都暈左~~

係尼個時候

有人入左黎

吾....準確d黎講應該係兩個人

跟住落黎尼兩個人會做咩呢

唔通只不過係路過= =''

續~~~~~~~~
回復 支持 反對

kissing~~~

文黎到見到晒

~怡約左文出黎~

一齊呀???

~~~~計劃((上))

文:好.......我應承妳

怡:^^ 咁就太好~[[陳心琪妳同丫君玩完喇]]

文:不過有條件

怡:講啦

文:唔可以hurt到丫琪

怡:咁就梗係啦[[唔hurt??好笑喇..你太天真啦..有咩可能hurt唔到佢呀]]

文:5[[琪...妳等住黎啦,,我都可以俾到幸福妳]]

怡:等我講個計劃係點啦.!#$#~^&&*(~_)+.............就係咁啦

文k..真係唔會hurt丫琪

怡:得啦

文:咁...幾時行動?

怡:兩日後啦,,我都要準備下d野[[哼!好快..妹快我就可以得到丫君啦]]

~~~~~~~~~兩日後

文:臻~丫琪搵你

臻:搵我??[[唔知搵我做咩呢...hehe..]]

((幻想中))

琪: ((擺出誘人既姿勢))臻,,我等左你好耐啦

臻:^^係咩??妳唔乖啦妳

琪:咁都係因為你囉

~~~~

文:喂,,你留口水啦[[都唔知你諗緊d咩..]]

臻: ((幻想完))下......咩事...[[原來假架...]]

文:= =''丫琪搵你呀~gogogo~~

~~~

怡:唔該~~

護:小姐咩事呀

怡:唔該幫我將尼個cake送去302房呀

護:^^真係有心呀妳

怡:唔該晒^^[[有心??我梗係有心啦,,有心係個蛋糕入面落藥嗎,,食左之後佢就水

洗都唔清啦,,以佢個性有野食一定會同人分享so.....我尼個計劃一定work]]

護:陳心琪有人送左個cake俾妳呀

琪:^^係邊個送架

護:佢無講低個名哦..不過佢好令女,同妳咁上下高

琪:一定係娜^^真係有我心

臻:琪,,我黎左啦

琪:黎左??

臻:係呀,妳叫文叫我黎架嗎

琪:無哦...我今日都無見過丫文又點可以叫到佢叫你黎呢

臻:無??((細聲))哦.我明啦,,原來係丫文製造機會俾我同丫琪....hehe''

琪:做咩係度傻笑呀

臻:無...哈.....無野.......哈哈

琪:= ='((突然醒起d野))係呀,,頭先娜送左個蛋糕黎,,一齊食呀

臻:好呀^^

~食食下~

臻:估唔到d cake幾好食哦

琪:我覺得d蛋糕既味道有d怪

臻:係咩??食唔出....不過...我覺得有d暈~~

琪:我都覺.....好.....暈....((消聲))

~~兩個都暈左~~

係尼個時候

有人入左黎

正確d黎講應該係兩個人

....邊個呀??!

睇唔清楚...帶番副眼鏡先

睇真d @0@原來係丫怡同丫文

怡:既然你應承同我合作,,頭先做左第一樣野..叫丫臻黎..第二件事就係....

第二件事係咩?????

殺人??唔係掛...不過尼d女人有咩會做唔出呀

想知??下集再揭曉------

作者我好衰^^成日愛你地癮((被歐中)).......

夠啦..........打死左我,,你地未仲吊癮

^^..........唔好意思....唔小心又搞左d GAG
回復 支持 反對