打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《RayCity Online》車神錦標賽

關閉 [複製鏈接]
唔該可唔可以問下  我e+ 入左個ac 去比賽 (高x組) 可唔可以入多個ac 落(低x組)個ac 系21lv ...
579081674 發表於 17-6-2010 23:42

我唔知決賽會點, 不過你要有心理準備學定影分身
回復 支持 反對

已得到口頭確認, 動慢節等緊大家
另外我希望可以爭取到一些驚喜給各位

各車手call馬砌車啦喂~~
回復 支持 反對

如果後日ser有系甘lag,點玩啊?

岩岩好第100個回复
Ben2944 發表於 18-6-2010 18:57

全世界一齊lag, 仲考技術 :lol
回復 支持 反對

甘對d網絡差的人5公平喔
Ben2944 發表於 18-6-2010 20:13

可以選擇轉ISP
回復 支持 反對

初賽最後召集
回復 支持 反對

比賽抽籤結果:

初級組 20/6

2100-2200        盧曉琪女神我愛你
2100-2200        o泡沫紅茶o
2100-2200        光線車身2944
2100-2200        淚兒
2100-2200        alexlovenami
2100-2200        緋露
2100-2200        白羊

2200-2300        沙加
2200-2300        股佬
2200-2300        卍Siu乂Weng卐
2200-2300        hila
2200-2300        牙灰
2200-2300        白羊

高級組 27/6

2100-2200        TheRacer
2100-2200        RacerC
2100-2200        pui0511
2100-2200        你望下我車尾
2100-2200        獨領風騷
2100-2200        真白羊
2100-2200        qwqwqwqwqwqw

2200-2300        Wengabc
2200-2300        橫行霸道
2200-2300        紅花太子
2200-2300        拓海AE86
2200-2300        啞蟋
2200-2300        真白羊
2200-2300        454545654
2200-2300        0o紋身佬o0
2200-2300        Mr壞小孩

2300-2400        奪命火箭炮
2300-2400        萍妹
2300-2400        真白羊
2300-2400        卐siu乂hoi1卐
2300-2400        車神軒Q
2300-2400        tam乂聰
2300-2400        ilovectttie

為左公平競賽為原則, 要求同某d人隻揪既話希望決賽見 XDD
回復 支持 反對

好唔公平lol  同白羊 太子  小孩 佬   仲有啞蟋同weng
579081674 發表於 19-6-2010 15:30

大佬...場場都有我架 :lol
回復 支持 反對

點解我地個組特別多人同多勁人既@@
阿然 發表於 19-6-2010 16:05

我都係將d冇意見既人分散係其他隊 @@
回復 支持 反對

呢組想入決賽都好難
阿然 發表於 19-6-2010 16:44

天意既野好難講既~
回復 支持 反對

肥羊啊,問你野啊,宜家可5可以參加初級同高級組,我LV35