打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 公。義 不喜及冇耐性自走=]

關閉 [複製鏈接]
你唔整人 人地點會冇啦啦整你  我相信車尾唔會無啦啦挑釁人
公義??  我由出世到e+都未搵到公義  係學校比人蝦 老師唔理  公義係邊?? 番工做得好多野  但係比上司拿哂彩  公義係邊
回復 支持 反對

唔知你地搞咩,D40lv係串D嫁啦(我都唔明)~~
我係好唔中2俾人串,不過人地係勁,唔夠你串,仲有大把人串你,同佢 ...
暗將 發表於 5-8-2010 23:09

不過睇晒成個post,D人多數支持40lv,不過係甘都唔可以話一定係樓主錯,話晒個40lv識得多人,講多2講D人就信晒  

識得人多又點  我地係對事唔係對人 唔關識唔識事

我地信個40lv  都要個40lv 平時既行為好先會信架  

好似樓主咁http://www4.nakuz.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D1 係e單野到  已經有d不良記綠

但個40lv平時又冇不良記錄  比你係汁法者  你都會信個平時良好既人啦
回復 支持 反對

真係估唔到.....
真白羊 發表於 6-8-2010 01:41

我都唔知點解佢會加個姐字係後面=.=
回復 支持 反對

對事唔係對人~~可能月姐你係,但有D人唔係~~
個40lv平時行為好,我就睇唔到,個樓主平時係點,我都唔想知~~
...
暗將 發表於 6-8-2010 01:22

我係男人  唔洗加個姐字=.=   
如果有證據   我都會信證據  但樓主所謂既證據  塗左好多野 邊句係邊個講都唔知  點做證據呢  係冇證據情況下  我會揀信有冇不良記錄  
咁樓主係rco搞個咩 你唔1定會知 佢都可以開分身做野
回復 支持 反對

就係兩個都冇証據,+上兩個人會係rco做咩我地都唔一定知,45lv車手唔一定冇不良紀錄,佢用分身做咩我地唔會 ...
暗將 發表於 6-8-2010 13:37

咁你又知佢地定會做衰野 ??  佢地1定會有不良紀錄??  我唔想再答你d假設性問題

放得上黎樂古  好難會私自解決到
回復 支持 反對

人對自己既信任係日積月累咁儲返泥
hihicame 發表於 6-8-2010 13:51

讚成
回復 支持 反對

假設性問題~~
你地一早就設定左樓主錯lo~~
暗將 發表於 6-8-2010 21:56

我地冇人話樓主錯   只係叫樓主諗下點解會比人串
回復 支持 反對

我講"你地"~~
冇話係你~~
暗將 發表於 6-8-2010 22:07

我地冇人話樓主錯
睇清楚  我有加個地字既
回復 支持 反對

最主要"你地"有人已經話左係樓主既錯~~
暗將 發表於 6-8-2010 22:12

係#幾既人講樓主錯既呢??
回復 支持 反對

唔想煩,#20,睇完就算,再講冇結果,慯和氣~~
暗將 發表於 6-8-2010 22:21

#20 疑似係關於這事的人   佢話樓主錯都好正常   唔講點佢既   仲傷和氣
回復 支持 反對