收起左側

[版務公告] 星夢建議集中帖

星夢可唔可以呢  
1]出野出全套``有好多次都出出下冇出 Eg"戰天左右``
仲有..
2]gm應機可唔可以快小小`?  有時搵佢幾日先搵到`
3]最近出果個新背`話就話+攻速``但係又冇加既`
仲有..
3]點解重新既399一定係紫色呢...點解唔俾人自己選色呢`?!
4]點解唔出個場可以上甲打交同死左冇死經既呢`一d高lv既升升下lv`又想打交喎``都可以有個場俾佢地玩下啦`
5]精靈士捉黎捉去都係蛋`咁唔好叫精靈士啦`叫捉蛋士啦`俾第d寵人地捉得唔得呢!?   
6]d寵進化轉變大小小ok?! 有d寵進化只係變色...會唔會令到玩家有d失望呢!?
7]星夢可唔可以出快小小野呢!? 有一排係完全冇GM冇野出`miss左幾個節日!`果排星夢好似死左咁`
8]乜GM俾人殺可以整到自己爆回爆防既咩?!
9]打怪可唔可以唔d勁小小既裝呢?! eg"之前絕左既裝`eg"月s,星s果d呢`?!
10]星夢d npc買到既野只係去到45lv 咁新手升到46lv up咁用咩裝呢!? 難道一定要同老手買d絕左既高lv裝?!
11]打花任可唔可以整多d經同錢呢!?高lv既人想升唔通都要2m2m咁升咩!?有d人冇兔紋爆唔到怪架麻`
12]依家新手玩星夢一定要同老手收絕左既野`依個好明顯係依家冇新手既原因啦`
13]做咩好地地整個魔機洞呢!?入去又要等好耐`
14]打魔機個任打完拎隻90lv既翼  咁新手打完點呀!?  要等到90lv先用得?!
15]交易上限唔夠`有d裝一套10幾隻  交易上限只得8個``完全唔夠`好易俾人昆`

(1)可唔可以叫個 gm 唔好日日 返工=冇返工 定係根本冇gm返緊工... 愛理不理.叫極唔理.冇諗住理
10a.m.至8p.m.應該刀會有GM當值、我可以回答的是GM也是人也要休息的時間
不能長時間24小時待在電腦前吧- .-
唔可以輪間嗎?!  難道全隻Game得1個GM~?

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
×笨≠小欣° + 15 -

查看全部評分

回復 支持 反對

仲有呀!!
成日死SER!!咩料先!!!!!

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
siu芷 + 2 有成日死嗎囧

查看全部評分

回復 支持 反對

緊係有成日死ser啦`
其他game邊有佢死得咁勁姐``a_a
回復 支持 反對