查看: 3079|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

賢好猛= ="(今日有感概呀..pve離我太遠>"<)

呢個攻力 還有咩職可以單刷?羅利除外
回復

回復 3# kito007

睇過半唐影片都知道d,但係又比較鐘意正義衝擊果招,可惜物理- -"
回復 支持 反對

回復 7# po159956

係呀.隻賢者 係由上個星期日 由27lv 升到今日 51lv....
跟住今日組到有個十字帶打巢穴,唔係我同佢一齊打,係我睇住佢打= =
佢(十字,50s+11,光攻過70%以上),一下秒王,我真係只可以睇...............
再一次覺得pve離我太遠,放錢玩,裝, 再想,過一年半宰又70lv,裝過時了,又變垃圾,想到這裡,
算啦...放棄吧...pve離我太遠~~~~~~~~~~~~~

然後重投pvp既世界
至少去到pvp,貝林也好,60L也好,只要有技術有經驗,一樣可以有滿足感...
回復 支持 反對

回復 10# kito007

我最喜歡既影舞都有了60a+7,(其實我玩了很久)是近來先係自己用開個ac整多隻賢
之前都有一隻40賢,但因為係beanfun ac 唔想成日轉黎轉去 又唔記得pw 賣唔到 所以del左
回復 支持 反對

回復 12# po159956

我都有隻60劍鬥

有時會諗,,[橘子:宜家改到60llv,好野,又賺一筆啦,正.]
= =唔知,我覺得佢地會咁諗= =
回復 支持 反對

回復 12# po159956

如果唔係仲有唔計裝既pvp,我諗我真係走左好內.
回復 支持 反對

回復 15# jimmg12

有時勁無聊又空閒,升lv呢d野 又幾好用黎哂下時間>"<~
回復 支持 反對