查看: 5488|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 北ser 天山vs逍遙 第3回

因為上個月要預備考試,所以未有出片

評分

參與人數 1樂點 +50 Bravo! +1 收起 理由
∼香B∼ + 50 + 1

查看全部評分

回復

火雲邪神話過...天下武功無堅不破,,惟快不破
節奏要再快d,,節奏慢落來既話就會將主導權落入逍遙手中...
回復 支持 反對

我想問下 逍遙 天山 分別幾多屬攻 -抗?
回復 支持 反對

我想問下 逍遙 天山 分別幾多屬攻 -抗?
小小武當 發表於 20-6-2013 17:03

-抗方面 大家都無出現抗死甚至抗左1% 所以就廢事講啦。。屬攻逍遙900幾 天山好似千4定千5 不過天山內防極低 4000都無 逍遙內攻勁痛。。
回復 支持 反對

火雲邪神話過...天下武功無堅不破,,惟快不破
節奏要再快d,,節奏慢落來既話就會將主導權落入逍遙手中... ...
∼香B∼ 發表於 20-6-2013 16:42

無初隱其實好難快到。。。。
回復 支持 反對

天山把握唔到逍遙0波後既cd,令佢有太多回技既時間!仲有場場一開始逍遙都係果套路數.可以試下平推一下,接忍身等!   逍遙一開始都浪費左好多招技....比如8陣,高山,再定海.(個人覺得定海最好係見天山一忍時即0波保持距離爆佢老豆出黎)!要對自己既高山有信心麻!做唔到天山著火時迫住佢黎打=.=不過打起黎都算有睇頭既!純粹個人見!不喜請插
回復 支持 反對

天山把握唔到逍遙0波後既cd,令佢有太多回技既時間!仲有場場一開始逍遙都係果套路數.可以試下平推一下,接忍身等!   逍遙一開始都浪費左好多招技....比如8陣,高山,再定海.(個人覺得定海最好係見天山一忍時即0波保持距離爆佢老豆出黎)!要對自己既高山有信心麻!做唔到天山著火時迫住佢黎打=.=不過打起黎都算有睇頭既!純粹個人見!不喜請插
籃雨 發表於 20-6-2013 06:16 PM

人家無得隱身啊~_~另外紅字我笑到肚痛- -"
回復 支持 反對

人家無得隱身啊~_~另外紅字我笑到肚痛- -"
∼香B∼ 發表於 20-6-2013 18:30

是wo,甘踏雪=.=不過踏雪左好似浪費左的!
回復 支持 反對

仲有如果係我識果個閒人既話.我覺佢發揮唔到!因為佢根本就係好好打
回復 支持 反對

同60組打都真係難就... 閒人都唔覺意出左打穴
你借隻天山同佢打可能仲好吧...?
回復 支持 反對