查看: 13547|回復: 50
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] -此POST已完-

事情已完

懶人包:
東風堂團內 A找人手動非外掛代練 B願意,之後B開了一個價錢給A,在初部談話當中雙方同意
但A和B團內的幹部覺得價錢不合理 應跟隨外掛代練的價錢,指B開的價錢過高,所以是昆狗
而已以B以前帳號被鎖過的理由 指控B是外掛跟昆狗.
但A相信B,而已叫B忍耐別理團內的人,因為他相信A不是外掛跟他覺得價錢合理.他不會找外掛代練.所以團內幹部提出的外掛代練價錢是沒有參考價錢
但B覺得留在這樣的團已經沒有意義 便跟團內幹部理論,但團內幹部根本不講道理,他們認為不跟外掛價錢就不行.
最後事件以大頻吵架完場
結論是唔好手動代練,要代練去搵外掛代練,可以搵某團幹部介紹.
回復

好長好悶@@
終於看完,未見過你的說話和刷怪,無法判斷甚麼。

不過想問,記憶悠久有被鎖?
回復 支持 反對

此處不留人,自有留人處
回復 支持 反對

路過...
升咁高LV冇意思..仲要叫人代升D咁【無能】隻兵((馬))--
你話如果係燕.陰個D.想升LV都難個D.就抵...
回復 支持 反對

好長好悶@@
終於看完,未見過你的說話和刷怪,無法判斷甚麼。

不過想問,記憶悠久有被鎖? ...
foolruner 發表於 29-12-2015 09:32

無鎖 佢只係找人代練的買家
之於判斷係咪外掛,,至少無人見過我遠點,好快刷完一場勁怪之類 佢地就因為以前被鎖過就屈我係外掛.
唔通我打冰肥30秒以上一場 都要係入邊開外掛咩...同埋我有同佢地組隊打過冰樹...仲幾次搵過佢地團入邊d人幫打後期任務怪,外掛洗唔洗人幫
回復 支持 反對

最憎人代練
搵人代練,機打緊佢,唔係佢打緊機
幫人代練,阻人享受遊戲
有ac唔玩,玩人地哥個ac
你打機定番 ...
魔界幻龍 發表於 29-12-2015 10:00

重點唔係呢度 不過我都可以講緊一下
因為我自己ac真係無咩好練 無神無兇 剩係升左250 未有馬我都唔想升住 剩係打料儲下馬套本錢
所以我有時間 咁人地買家無時間 有需求 咁就自然有交易
但我地交易都未開始 個台灣仔就用外掛代升個價同我手動練去比 仲唱我昆狗 呢個真係人蠢無藥e
回復 支持 反對

小圈子係唔講道理兼分化, 至拿憎搞呢挺野既人
回復 支持 反對

所以我吊莫古個陣已經同買家講左唔代練 收咁平仲要受氣
但至少呢件事俾我知道左東風堂班人原來係背後搞咁多小動作
真係唔知從咩角度可以覺得我似掛佬,如果開外掛開到我咁廢真係幾悲哀
回復 支持 反對

沒評論,道不同不相為謀就是了。
回復 支持 反對

大前提佢都未收錢仲傾緊.
唔岩咪算啦.洗唔洗咁惡-.-
未有交易都未算昆.你唔信咪唔好叫人代練囉
回復 支持 反對