查看: 8142|回復: 33
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] [聯署]投訴成個禮拜毫無進展,強烈要求巨商版版主小研下台!

關閉 [複製鏈接]

港巨既野我先唔評論誰對誰錯,因為我唔係玩港巨,
亦都唔討論佢地係咪企係_王果邊,
其他版主我覺得佢地冇野,佢地都有做好自己本份,EQ都幾高,
唯獨係呢位『小研』版主,令我覺得佢回應會員既態度非常惡劣,
仲歧視人小學學歷,呢啲係版主所謂既態度咩?

所謂既版主態度?

唔好攞689果套同我講呢句野係出自真心同讚賞!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

樓上太多人講佢d野....我都無咩好講只有一句DEL9佢職位啦
banban14822 發表於 10-3-2016 01:03 PM

巴打小心講野 :D
回復 支持 反對

姐係唔係話幫邊個,
我諗求其搵個人睇到呢翻說話都覺得有問題啦,
講埋哂啲令人唔舒服既說話,果個仲要係版主黎...
講真啦~仲難聽過粗口!仲要一句道歉都無...
真係阿豬阿狗都可以做版主...
BTW,你讀得書又點,高學歷又點?
依加咩年代呀,見到你呢啲懶係上流社會既人真係好嘔心,
咪忘記你身處呢個地方係香港呀!幾多大學生冇野做呀!
分分鐘小學畢業做緊地盤果啲都3,4萬個月呀!
而你?仲係還緊錢比正苦渣!
你估真係個個好似_王所講,要洞悉先機先搵到錢呀?
咪FF啦~
當然,如果你有父幹我就吹你唔帳啦!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

回復  fpeter

算啦人地好似係加拿大定唔知美國讀大學架
人地未來明日之星我地小學生點同佢比呀
都係 ...
chipanff 發表於 11-3-2016 03:07 PM

大學生講啲野仲低級過小學生!?
大學生喎.....369
回復 支持 反對