打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 加2實用性

pkpk21pk 發表於 16-6-2016 10:56
只係因為睇片見人玩加2好似幾勁...不過如果有瑜珈僧二轉我覺得反而可以唔要權2...有祖2睇時轉台灣應該都夠 ...

加2 而家呢個年代唔勁了 去到冰城2F 比怪冰到冇得反
去到印度有D怪又不必夠頂  就算出加3 除非技能範圍變大 如果唔係有大改/新技 都唔算太勁
回復 支持 反對

不過玩美服冇人一齊玩好悶....間中想人帶下都冇
回復 支持 反對

~如果~ 發表於 16-6-2016 16:12
加2 而家呢個年代唔勁了 去到冰城2F 比怪冰到冇得反
去到印度有D怪又不必夠頂  就算出加3 除非技能範圍變 ...

如果佢出得加3 就會係你林得咁廢先啦....

如果太廢,官方會正返勁,加3我林佢最起馬一定勁過印度馬留先

你見舊2轉-->3轉  勁左幾Q多....賽3=白虎..

如果加3,其實只要比招 猿公比動技佢 天生技加大範圍 如果係遠攻更勁 一刀20魔<=接近印度馬留1轉招技咁.

都己經勁左唔小。

(舊時岩出第2代,先考慮到唔洗魔好正,現在巨商,免魔不值錢了)

回復 支持 反對

wc030201 發表於 18-6-2016 02:08
如果佢出得加3 就會係你林得咁廢先啦....

如果太廢,官方會正返勁,加3我林佢最起馬一定勁過印度馬留先

戈陣時加2配祖2的確勁屈...
靜係去到炎王可以單挑隻隻秒
我記得自己兵仔打拒都會有驚露一渴效果
期待到時舊2轉轉3轉可以坐飛機~
回復 支持 反對

印度個隻吸引好多
回復 支持 反對

終於轉左項羽~不過冇勁裝冇陰...燕轉左二轉.原來會冇冰封.....唔知打乜好
回復 支持 反對

pkpk21pk 發表於 18-6-2016 11:53
終於轉左項羽~不過冇勁裝冇陰...燕轉左二轉.原來會冇冰封.....唔知打乜好

燕2 冇解封對新手或者唔勁既兵陣 效果唔大
有封冰只少輕鬆打幾隊食魂  但係冇左封冰就... 祖生死哈奴曼頂冰蟹 主力企後面一隊一隊咁打
https://www.youtube.com/watch?v=--gcUO2D0ow 如呢個網咁打 (轉左台男明女個D既話就可以頂2-3隊)
有錢D 再去朝轉埋金  轉左金既話 再轉隻美室基本上冰城頭2F都係你架啦 (當然2F 有返咁上下裝先頂到幾隊 1隊生死都仲可以頂到既)
不過之後都係轉台男黎取代美室會好D (但有帥位既話 可以共存的) 睇你點玩
而冰城D經都算好升過食魂
最後打冰蟹想保兵命就最好開天使 同金150UP  裝唔算好既話都係用生死配哈奴曼頂吧
回復 支持 反對

唔合始果真係玩加2+瑜珈僧會點....聽講加2比自己友技能掂到都計
回復 支持 反對

加2咁自動...自己友技都係某特定幾招例雷击术,依種技仲有普攻,好難想像你每場都去做,不如整隻03簡單好多啦,我李0勁裝打4M變質神劍之魂,我諗加2點都做唔到一下秒個隻怪...
回復 支持 反對

瑜珈僧二轉係自動技能,只耍有mp就會一直出...唔知會唔會當打埋加2
回復 支持 反對