打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 問問問

ko59595 發表於 8-9-2016 02:01
本身唔係講緊將帥有冇必要轉2轉/3轉咩 做咩而家有人自誇手速 仲話做到 超 原來係二轉/三轉  ...

又提婆d怪 又幾隊  仲唔係講緊3f? 有隊友carry 有咩打唔到 你試下全陣0轉上去3f 睇下你隊友carry唔carry到你
我係回你依個羅..隊友2/3轉有咩問題..本來係講緊佢自己0轉隊友2同3轉有問題咩?
回復 支持 反對

如果你只帶主角出場吸 你可以咁做既 但傻囉 你玩巨商正係升主角一隻?
回復 支持 反對

arhoronald 發表於 8-9-2016 02:02
~如果~
金巨夠LV+有天使0轉都可以接近無敵
唔會羅...天使個膜好脆0轉唔會無敵..我頂防劍輪都轉一下390你諗 ...

緊係唔頂劍輪啦  
劍輪真係唔係人頂  
回復 支持 反對

ko59595 發表於 8-9-2016 02:04
如果你只帶主角出場吸 你可以咁做既 但傻囉 你玩巨商正係升主角一隻?

問題你頭3隻放咩炸嗎...沒人叫你出晒11隻兵都有用..咁你MP250收反都唔洗升陰250又唔升,都兩個位啦..11個兵位仲有8隻有升到._.
回復 支持 反對

arhoronald 發表於 8-9-2016 02:06
問題你頭3隻放咩炸嗎...沒人叫你出晒11隻兵都有用..咁你MP250收反都唔洗升陰250又唔升,都兩個位啦.. ...

如果0轉兵真係咁冇用
咁無想兵係咪已經可以唔洗升
計我話巨商暫時夠打冰城就夠啦
提婆真係留返比掛佬同神兵陣組隊打好過
回復 支持 反對

~如果~ 發表於 8-9-2016 02:07
如果0轉兵真係咁冇用
咁無想兵係咪已經可以唔洗升

咁又要0轉又要打勁怪係要咁,我都係符合樓主既口味._.,同埋都係靠隊友CARRY,兵陣係咩有咩所謂,我11隻全挑夫一樣可以打遍全巨商怪,差在未叫外掛來幫佢咁解
回復 支持 反對

arhoronald 發表於 8-9-2016 02:06
問題你頭3隻放咩炸嗎...沒人叫你出晒11隻兵都有用..咁你MP250收反都唔洗升陰250又唔升,都兩個位啦..11個 ...

原來你回緊我果句 我果句又唔係同你講 不過唔緊要 我意思"全陣"包括主角嫁bo   我都係想講抗性既重要姐^^ 做咩要講一堆吸經方法 你不如話祖2上生死比主角
我都無心情再講落去 為左樓主幾條膠問題嘈 有意思? 反正抗就係重要 完
回復 支持 反對

ko59595 發表於 8-9-2016 02:10
原來你回緊我果句 我果句又唔係同你講 不過唔緊要 我意思"全陣"包括主角嫁bo   我都係想講抗性既重要姐 ...

你講得岩,如果計晒所有野雙防沒285以上真係都要谷上去
個時我岩岩開始玩我FD成日同我講重要,但玩到後期你會發覺有D好多血都會又有D好小血但都唔會死,原來坑先係最重要樓主玩落去佢自己會知都係重整兵陣姐A_A
又唔係我地出錢
回復 支持 反對

arhoronald 發表於 8-9-2016 02:11
你講得岩,如果計晒所有野雙防沒285以上真係都要谷上去
個時我岩岩開始玩我FD成日同我講重要,但玩到後期你 ...

血同抗都一樣重要
我花3冇加血 加曬力 一樣會死先
不過0轉好用還好用 0轉始終唔爆抗 又有極限 紅利又少一節
回復 支持 反對

下你打咩野死...我個隻4千幾血差唔多夠打全圖怪,除左印南個條蛇,我隻龜沖出去比佢加傷一擊一樣秒左之外其他基本唔會死..
回復 支持 反對