樓主: BleachDeath
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 建議新手不要玩台服,官方根本不做事~

arhoronald 發表於 27-6-2017 18:49
你咁講得...人地都可以刷紀錄,依家咁易捉GM都要你等幾日,咁樣捉沒反3-4年我諗佢地會唔夠時間做野  ...

我都係咁諗
SET咩100信先入王區根本不切實際
好簡單呀 你點知拉佢入去果個一定係正身?
唔比人地分身再拉個外掛分身入去王區? 咁樣已經破解左佢100信先可以入王區既方法
回復 支持 反對

wingwing999 發表於 28-6-2017 16:11
閱讀能力係咪真係咁低
個方法係解決外掛打王問題, 唔係永遠防止任何外掛入去
原因係用分身拉入去, 咁 ...

你組織能力有問題 ?
你個方法好簡單
你點証明 個分身 同個外掛分身係有連接?
咁如果有條友唔知情下 做好心拉左個人入去 咁條友原來係玩家型外掛呢?
講之前經過大腦先唔該
你連點証明中間確確實實既關係個方法都無
第二點 當某程度上你阻到賺錢型果班 咁玩家型外掛果班呢 唔洗做野原來 ?
第三點 外掛刷出黎既錢 都可能有人繼續買咖喎 要做既野唔係應該玩家質素提升唔去買任何錢?
我係你就唔係度獻醜啦
繼續係巨商毒埋一邊會更好了
回復 支持 反對

wingwing999 發表於 28-6-2017 19:41
第一點, 召喚入去既分身開外掛, 已經等同協助外掛行為
國巨做法已經係BAN左先講, 例如國巨某團內有人用外 ...

講就理想囉 做呢?
建唔建設性呢 就唔係你定既 講下都唔得 專制過共產黨
如果有人覺得自己講野有(建設性) 我建議你盡早去信韓國總公司
否則有人講完唔做姐係紙上談兵 咁同被稱為冷眼旁觀既人一樣咖啦
大個仔啦 自己諗啦
回復 支持 反對