打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 台巨回流玩家 兵陣+物品價格 N問

太耐冇玩 唔知以依家呢個兵陣入唔入流

以往打法都係獨弓引怪 放膜同生死去虎 虎跳轉轉轉跳loop 算叫打到冰蟹升lv....

花3 220大將 主要諗住打天怪解任用    虎就打算升到210轉米set

係問價同兵陣之前 有幾個前提

1. 天王唔會考慮 (太貴了 小弟負擔唔起...)

2.唔會入籍日本

3.唔打算玩無想300

4. 預算: 60-80E (賣得晒係客棧堆野既話) + 1本封書 + 1set 青龍套

問題區

1.現時仲流唔流行玩印象? 整1隻印象既話成本幾多

2.建唔建議轉番明朝重執燕同祖? (目前燕祖廢裝 好耐之前就轉左)

3. 出到封冰既符大約幾錢?

4.真係要大執既話應該由邊到入手?

5.如果打算合馬既話 150同200神石價錢相差幾多? 紅利差距大唔大?

6.以目前兵陣 除左打冰蟹會唔會有其他選擇?

評分

參與人數 1樂點 +50 收起 理由
小妍~ + 50

查看全部評分

回復

馬-> 泛指神獸麒麟

封冰既符指既係可以用冰釋術(燕1技)既符 即180/200符

另回4樓 我見青龍3寶 上石鬼海頭甲都係偏智 會唔會對白虎技能威力有大影響? 定係貪佢可以踢多幾下
回復 支持 反對

回到首頁 發表於 30-7-2017 12:21
另外回番樓主:任何遊戲,最重要係主力/神兵(武器);冇輸出,你做到幾硬都冇用,打唔入d怪!你又想整印象 ...

合馬的話我唔會整印象架啦 只不過神石係另一個問題... 150/190/200神石大約咩價位

同埋3類神石的話 紅利相差大約幾多 因為全部都200神石既話我未必負擔得起....
回復 支持 反對