查看: 25229|回復: 61
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 台巨 GM終於做野

你去D王區望真D, 又係一堆堆外掛
回復 支持 反對

睇下維持到幾耐先算啦, 1年得果1,2次大動作
D外掛當休息幾日姐..

最重要係佢肯持續就好,,,,
回復 支持 反對

小妍~ 發表於 30-6-2018 20:02
樂古係抵制外掛,唔比外掛係到做買賣搵食,早前已經設立版規限制左佢地 (例如唔比賣某些兵種等等),但唔 ...

限制同抵制兩回事黎

有抵制外掛就唔會係交易區見到D外掛仲係度賣野同代升啦

又話唔會做到有用外掛就唔俾上樂古, 又話抵制外掛...

我只係覺得你句說話, 係同外掛講, 用還用, 都要俾返少少路仔其他玩家行就ok

正如上面幾位所講, 有D外掛已經大家都心照

唔係要你真人望住佢係電腦前面用外掛先叫證據嫁..

回復 支持 反對

小妍~ 發表於 1-7-2018 23:15
你係到講過d咩,做過d咩,有無涉及犯版規,當然可以由版主或以上初步裁定,當然,你可以反駁或者投訴,再 ...

唔係捉你字眼問題, 係意思根本唔同,

另外

唔知係咪我個人問題, 係你字裡行間睇得出你都幾偏袒D有名外掛人士

就好似香港政府唔敢得罪中國果種感覺..

明眼人都知GE事, 我覺得真係唔需要為佢兜

你都可以細心諗下, 係咪真係要盲目咁GE地步..

而外掛打外掛, 呢件事只不過係大快人心, 一個強權被動搖緊

但會唔會產生另一個強權出黎呢? 我當然唔希望見到

始終我地呢D普通玩家, 都只係想要返個冇外掛GE巨商

回答你最後個問題, 應該封外掛定搵外掛GE人

我覺得應該封明目張膽有意直接或間接用外掛獲利GE人

講到尾, 我只係想要返個潔淨巨商姐,

錯不在你, 錯係外掛, 錯係無能代理

我無意冒犯, 只係見字而吐吐感受

回復 支持 反對