打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 台巨 GM終於做野

wongkamho 發表於 2-7-2018 00:15
唔係捉你字眼問題, 係意思根本唔同,

可能我中文水平/表達能力差啦,唔好意思,希望你大概明我想講d咩。

可能係因為我無話點特別針對外掛/相關人士,所以令你/你地覺得我偏袒佢地或者同反對者有對立關係,其實都無咩所謂,都係唔同人有唔同立場而已。

另外如果你地想封明目張膽有意直接或間接用外掛獲利既人,係想直接封某d人,定係想我地收緊版規﹝限制﹞返有關外掛產物買賣?

我可以同其他版主商量下,睇可以點樣再收緊少少版規,但同時都唔希望影響到正常玩家買賣。

討論區都係比大家平心正氣咁溝通,都唔需要下下都動粗或者人身攻擊而取得優勢,好榮幸可以大家互相交流。
回復 支持 反對

狗龍X 發表於 2-7-2018 00:28
雖然知你身不由己,因為你一開始上左賊船,但巨商大把唔用掛既團。玩個遊戲要睇人面色,我都唔知點評論你 ...

基本上,我一玩就只係入一個團,好壞都好,我都係會留係入面,除非我同團友真係相處唔到,如果唔係都好少會話轉團,始終識哂朋友都有感情。

以前舊港巨就入左天煞,一入就基本上都無轉過,除非短時間轉去第到玩下。冷戰係我台服入既第一個團,亦都留左好幾年。見得我多/識我既人都應該知道。

當你發現左有人用外掛,你同佢大房講,但如果佢地識左好耐或者其他緣故,都好少會真係踢人,或者真係叫佢改個名就入返團。

但咁樣唔係話個大房支持佢用外掛,可能只係基於感情,或者都想比次機會佢改過。
回復 支持 反對

+plzza+ 發表於 3-7-2018 13:33
到底係點解令你唔踢一個掛狗 到底係感性呀 定係比次機會?
係同謀呀 DLKH ...

最多叫包庇姐,又未到同謀既
回復 支持 反對

慘慘
回復